fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GENNEMFØRT KVALITETSVILLA MED FAMILIEVENLIG PLANLØSNING

Del bolig

Modernitet, funktionalitet og kvalitet er omdrejningspunktet for denne lækre etplansvilla, der blev opført i 2018. Her bliver I præsenteret for gennemført arkitektur, der er gennemgående for hjemmets 133 veldisponerede kvadratmeter. Planløsningen har til formål at tilgodese hele familiens behov, hvorfor I får glæde af flere gode værelser samt et stort og åbent opholdsmiljø, hvor familien kan samles og vende dagens store og små højdepunkter.

Når I åbner hoveddøren, bliver I budt velkommen af den rummelige entré, der ligeledes fungerer som en god fordelingsgang. Herfra kan I tilgå det funktionelle bryggers med rig skabsplads til opbevaring, mens der tilmed er vaske- og tørrefaciliteter. Værelsesafdelingen består af tre gode værelser på række, hvor det største soveværelse er indrettet med skabsplads langs endevæggen, mens der også er direkte udgang til haven.

De resterende kvadratmeter udspiller sig på to moderne badeværelser, hvoraf det store badeværelse er ekstra luksuriøst med dobbelt håndvask, badekar, separat bruseniche og toilet. Slutteligt når I frem til hjemmets hjerterum, som består af et åbent køkken-alrum og stue med loft til kip og akustiklofter. Det strømlinet køkken er opført i hvide elementer, der på fineste vis afrundes af en lækker træbordplade, mens der er gjort plads til barstole ved køkkenøen, således samtalen kan flyde, mens maden tilberedes. Dertil er der god plads til at etablere spisebordsafsnit, mens I kan glide over i stuemiljøet efter et udsøgt måltid.

Udvendigt kan I se frem til en 700 kvadratmeter stor matrikel, hvor der er anlagt en skøn græsplæne omkring villaen. Her er der plads til leg, udfoldelse og diverse aktiviteter, mens det er oplagt at nyde den skønne sommersol på den vestvendte terrasse, der med fordel kan indrettes med havemøbler og grillarrangement.

Vender I blikket mod omgivelserne, flytter I til Solbjerg, og her finder I både skole, daginstitutioner og fritidstilbud på under 15 minutters gang. Derudover er der mulighed for at blive medlem i Solbjerg Søsport, som er aktive på Solbjerg Sø, hvor I kan prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter. Som prikken over i’et er der kort afstand til diverse indkøbsmuligheder, hvilket gør det ekstra bekvemt, når der skal handles til ugens madplan.

Denne kvalitetsvilla skal opleves på egen hånd!


Østergårdsvej 259, 8355 Solbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
133
Grund:
700
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus