fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Indendøre råder boligen over 55 velindrettede kvadratmeter, der giver plads til såvel singlen som parret i alle aldre. Boligen byder på landlig charme og blotlagte bjælker, men den bærer samtidig tydeligt præg af vedligehold.

Del bolig

Drømmer du om en fredfyldt tilværelse med naturen lige udenfor hoveddøren? Så har du heldet med dig, for lige nu udbydes en charmerende oase i form af en villa, der er placeret på en grund med mange gamle træer og som nabo til både sø og åbne marker. Du ankommer altså til ægte idyl, når du ankommer til Assensvej 28, hvor dit nye hjem ligger på en lukket vej midt i den grønne kulisse.

Selvom du flytter ud til det gode liv på landet, skal du ikke lede længe efter alt, hvad du har brug for i det daglige. Du kommer til at bo lige i udkanten af Bred, den lille stationsby, der ligger som et stop på din korte vej mod Vissenbjerg. Sidstnævnte har både specialbutikker, indkøbsmuligheder og foreningsliv, så du kommer ikke til at mangle noget.

Du overtager en dejlig, stor matrikel på hele 1.765 kvadratmeter, der folder sig ud med dit eget lille skovområde. Mellem træerne ligger det fine hus, som kan dateres tilbage til år 1900, og huset præsenterer sig med sprossede bondehusvinduer, der skaber det helt rigtige og charmerende udtryk. På husets sydvendte side er der desuden anlagt en træterrasse, hvor du kan nyde solen med fri udsigt til alt det grønne.

Indendøre råder boligen over 55 velindrettede kvadratmeter, der giver plads til såvel singlen som parret i alle aldre. Boligen byder på landlig charme og blotlagte bjælker, men den bærer samtidig tydeligt præg af vedligehold og moderne opdateringer, så den står klar til indflytning.

Turen starter i en skøn entré, hvorfra en skydedør åbner op til et pænt badeværelse, der er indrettet med bruseniche og væghængt toilet. Herfra kan du bevæge dig videre til det fine køkken, hvis skabsfronter tilfører indretningen et herligt strejf af farve. Køkkenet er desuden åbnet delvist op mod stuen, hvor brændeovnen bidrager til den gode stemning. Til slut får du et dejligt soveværelse, hvor der er plads nok til både sengen, garderobeskabet og et hjemmekontor.

Velkommen til Assensvej 28.

Assensvej 28, 5492 Vissenbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
55
Grund:
1765
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus