fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Det kan være såvel singlen som parret, der falder for denne toværelses andelslejlighed centralt i Lyngby, og det er en helt oplagt base for den studerende med tilknytning til DTU

Del bolig

Det kan være såvel singlen som parret, der falder for denne toværelses andelslejlighed centralt i Lyngby, og det er en helt oplagt base for den studerende med tilknytning til DTU, for lejligheden placerer sig kun fem minutters gang fra universitetets campusser. Du bor kun nogle hundrede meter fra station, indkøb og byens stemningsfulde centrum; her kan du lade dig friste af de spændende stormagasiner, biografen eller hovedgadens små caféer. Skal du i retning af København, har du heller ikke mere end 1,2 km til S-toget ved Lyngby Station.

På den attraktive beliggenhed bydes du velkommen af en hyggelig bebyggelse bestående af gulstensejendomme fra 1944. Bygningerne ligger direkte ud til grønne fællesarealer, så der er luft omkring dem, og du bor ugeneret med god afstand til genboerne.

Oppe i lejligheden træder du indenfor i en fin entré, som takket være en veldisponeret planløsning giver adgang til samtlige rum. Herfra folder boligens 56 kvadratmeter sig ud. Du kan starte rundturen i køkkenet, som er indrettet med god opbevaringsplads og gaskomfur, mens du samtidig får mulighed for at etablere en lille hyggekrog med et par barstole. Her er scenen sat for en morgenkaffe i ro og mag.

Turen går videre til først et badeværelse, der byder på brus samt et vindue til udluftning, og dernæst kan du fortsætte videre ind på soveværelset. Undervejs vil du bemærke de lyse plankegulve, der går igen i flere af rummene, hvilket skaber en rød tråd i indretningen og samtidig tilfører hjemmet en god portion charme - det komplementeres af klassiske fyldningsdøre. Til slut er det en lys og rummelig stue, der sætter prikken over i’et på en dejlig rundtur. Her får du et indbydende opholdsrum med god plads til dine personlige indretningsidéer.

Velkommen hjem!
Carlshøjvej 19, 1., 2800 Kongens Lyngby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
56
Grund:
4584
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1944
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 71 99 98 91

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus