fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Her vil du komme til at bo i et af Københavns bedste kvarterer! Med lejlighedens placering på Østerbro er du tæt på det hele. Hjemmet ligger 350 meter fra Sankt Kjelds Plads

Del bolig

Denne lejlighed er ideel til den studerende, singlen eller parret. Her bydes du på et rummeligt hjem, hvor der er plads til at indrette dig, som du ønsker, og tilmed råder den over en altan! Lejligheden er perfekt placeret i forhold til brokvarterets spændende muligheder, hvor du blandt andet bliver nabo til spændende spisesteder og rekreative områder.

Hjemmet råder over 45 kvadratmeter, som du kan boltre dig på. Lejligheden byder på et stort leverum, der indeholder et køkken, og her kan du indrette dig med både spisestue, fjernsynsstue og værelse. Køkkenet er holdt i lyse nuancer, og det er velindrettet i forhold til resten af leverummet, hvor du kan arrangere dig lige, som du ønsker. I leverummet er der endda sørget for optimal opbevaringsplads, da der er indbyggede skabe. Derudover råder lejligheden over en entré, hvor der er plads til garderobe, og desuden byder hjemmet på et badeværelse, som er yndigt indrettet med blå og hvide fliser.

Ejendommen er opført i 1970, og med sin røde facade vidner den om en flot og velholdt bygning. Her bydes du på noget så luksuriøst som en altan, hvor du kan nyde kigget ud over Østerbro. Her er der plads til, at du kan indrette en udendørs spisekrog eller et loungeområde, så du kan slappe af i solens stråler. Og hvis du har grønne fingre, kan du finde plads til udendørs blomster og planter, som vil pynte på altanen. Derudover er der mulighed for både parkering til bilen og cyklen nedenfor lejligheden.

Her vil du komme til at bo i et af Københavns bedste kvarterer! Med lejlighedens placering på Østerbro er du tæt på det hele. Hjemmet ligger 350 meter fra Sankt Kjelds Plads, hvor du finder flere caféer og spisesteder, hvor du kan nyde det københavnske byliv. Og hvis du er vild med rekreative områder, finder du Kildevældsparken 500 meter væk og Fælledparken 700 meter væk. Her kan du nyde en spadseretur, eller du kan motionere ved at løbe eller cykle i parkerne. Yderligere er der blot 1,5 kilometer til Svanemøllestranden, hvor du kan hoppe en tur i bølgen blå. Tilmed tager det kun 15 minutter på cykel at ankomme til indre by, så hjemmets placering er ideel til dig, der vil nyde godt af Københavns pulserende tilbud.

Bechgaardsgade 10, 4., 2100 København Ø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
45
Værelser:
1
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 71 99 98 91

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus