fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT FRITIDSHUS I AFSKÆRMEDE OMGIVELSER

Del bolig

HYGGELIGT FRITIDSHUS I AFSKÆRMEDE OMGIVELSER

Kun en halv time i bil fra Aalborg finder I et charmerende og funktionelt fritidshus i naturskønne omgivelser. Vi byder jer hermed velkommen til et oplagt fritidshus for parret eller familien, der værdsætter roen i den danske natur og drømmer om en ferieplacering tæt på vandet.

Fritidshuset er opført i 1959, men lad jer ikke narre af årstallet. Huset bærer præg af løbende vedligeholdelse med nogle ganske fine værelser, som I kommer til at sætte pris på, når I tager på weekendtur med familien. I får to soveværelser, hvoraf et af dem med fordel kan indrettes med køjeseng, og så er der også plads til tasker og overtøj i skabene på det andet værelse. Heste har været igennem en gennemgribende renovering i 2000/2001. 

Hvis I bevæger jer videre, så vil I finde husets rummelige og åbne stueområde, der er delt op i to rum. Den åbne forbindelse mellem de to stueafdelinger giver jer mulighed for at tale sammen på tværs af rummet, og herfra er der heller ikke langt til det anvendelige køkken, som er placeret i hjørnet af huset. Derudover finder I også et badeværelse samt et værksted, som kan anvendes i forbindelse med yderligere opbevaring, såfremt der skulle opstå et behov for det.

Ejendommen byder på private og grønne omgivelser, som I kan nyde godt af fra morgen til aften. I kan tage plads under solen på græsset eller på de flisebelagte terrasser, men der er også mulighed for at trække sig ind i skyggen, da to af dem er delvist overdækket. Fritidshuset er placeret midt i et smukt og frodigt landskab, hvor I kan nyde en afslappet tilværelse i fred og ro.

Cirka 10 minutters kørsel fra adressen finder I den lokale Dagli’Brugsen i Mou, hvor I kan foretage de daglige indkøb. Og så har I jo også adgang til mange skønne naturområder, heriblandt Molen i Dokkedal samt en langstrakt morænebakke, også kaldet Mulbjerge, der byder på en sublim udsigt over Kattegat mod øst og Lillevildmose mod vest; I går altså ikke ned på natur på disse kanter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Stejlgabet 10C, 9280 Storvorde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
54
Grund:
1237
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus