fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Skøn solterrasse, hvor I kan nyde tilværelsen for fuld udblæsning i sommermånederne.

Del bolig

I Græsted udbyder vi nu denne villa fra 1935, der er opført med en skøn solterrasse, hvor I kan nyde tilværelsen for fuld udblæsning i sommermånederne. Med denne beliggenhed vil I være tæt på offentlig transport i form af bus og tog, mens der heller ikke er langt til alle fornødenheder i byen, inklusiv skole og indkøb.

I kan se frem til en behagelig stue med et dejligt lysindfald fra sydvest; her indretter I jer nemt med både en spiseafdeling og et sofahjørne, hvor I kan smække benene op efter endt arbejdsdag. Køkkenet rummeligt og funktionelt med masser af opbevaringsplads, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Dertil består stueplan af to værelser, en entré og et gæstetoilet, mens husets 140 etagemeter også byder på en kælder med bryggers, disponible rum og et stort badeværelse med vaskesøjle.

På terrassen kan I snildt skabe et fantastisk uderum med plads til havemøbler, solsenge og forskellige dekorative elementer, der fuldender de fine omgivelser, hvor I kan nyde solen fra en skyfri himmel, når årstiden inviterer til det. Med en bøf på grillen, lidt vin i glasset og jeres nærmeste venner og familie som selskab er scenen sat til en hyggelig sammenkomst, og dertil byder ejendommen på en hyggelig have med et disponibelt rum til opbevaring af f.eks. redskaber.

I bliver en del af en levende by med et rigt foreningsliv, der bl.a. udfolder sig i den lokale hal, hvor I finder flere idrætsaktiviteter. I får ligeledes nem adgang til alt, hvad I får brug for i hverdagen, heriblandt skole og børnepasning, ligesom I med flere supermarkeder i byen har valgmuligheder, når det kommer til indkøbene. Fra ejendommen kan I gå til Græsted Syd St. på fire minutter, og dertil er omegnen rig på skøn natur; f.eks. kan I gå på opdagelse i Gribskov, mens der med et kvarter i bil heller ikke er langt til kysten.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!

Esbønderupvej 37, 3230 Græsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
709
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus