fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! På Kildemosevej 41 har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til dette fine rækkehus i Ringsted. Huset placerer sig i et hyggeligt og roligt kvarter med udsigt til høje træer fra køkkenvinduet.

Del bolig


På Kildemosevej 41 har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til dette fine rækkehus i Ringsted. Huset placerer sig i et hyggeligt og roligt kvarter med udsigt til høje træer fra køkkenvinduet. Her er den ideelle bolig til parret eller den lille familie, der søger et hyggeligt og velindrettet et-plans hus med indkøbsmuligheder, skole, dagtilbud og sportsaktiviteter indenfor gåafstand.


Med denne bolig råder man over 62 veldisponerede kvadratmeter fordelt på entré, badeværelse, køkken med spiseplads, stue, soveværelse og to terrasser. Fra entréen har I adgang til boligens badeværelse, køkken med spiseplads og en rummelige stue med udsigt til den ugenerede have. I forlængelse af stuen finder vi husets vestvendte soveværelse, som også vender mod baghaven.

Det pæne køkken er opført i kvalitetsmaterialer og holdt i moderne stil med mørke skabslåger, rustikke træbordplader og pænt flisegulv. Husets flisebadeværelse er velholdt og har en vaskemaskine installeret. Huset fremstår klar til overtagelse med pæne gulve og nymalede vægge.

Grunden strækker sig over 260 kvadratmeter og rummer mange muligheder. Foruden to terrasser, byder grunden på to udhuse. Her er der rig mulighed for at opføre f.eks et drivhus, hvis det er dét, man drømmer om.

Med boligens to terrasser kan I nyde morgensolen i øst og se flotte solnedgange fra husets vestvendte side. Fra stuen er der adgang til den vestvendte terrasse og ugenerede baghave, mens man på husets østvendte side, har mulighed for at nyde morgenkaffen på forhavens fliseterrasse.

Her er indkøbsmuligheder, skole, dagtilbud og sportsaktiviteter lige i nærheden; i gåafstand findes flere skoler, dagtilbud, supermarkeder og legepladser, mens shoppingcenter, stadion, sportshal, svømmeland og Kærehaveskov kan nås på fem minutter.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Kildemosevej 41, 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
62
Grund:
260
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus