fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

På Markvej 14B har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til dette hyggelige fritidshus, som er placeret på en stor og ugeneret grund omkranset af høje træer. Dette lille fritidshus har en god rumfordeling og fremstår lyst, indbydende og klar til indflytning, hvilket er helt perfekt for jer, der holder af livsnyderi og hyggestunder. 

Her er boligen til parret, der ønsker en fredelig sommerresidens med plads til overnattende gæster eller børnefamilien, der leder efter det helt rette sted at nyde ferier, fritid og udendørsaktiviteter. Huset er opført i træværk og klassisk sommerhusstil, mens der på grunden findes et udhus til opbevaring af haveredskaber og stolehynder.

Hovedhuset rummer et stort køkken-alrum, et soveværelse og et flisebadeværelse med brus, mens der i forlængelse af opholdsrummet er udgang til husets sydvendte træterrasse med udsigt til mange solrige timer. Det store opholdsrum indbyder til hyggelige stunder, mens vinduespartier fra gulv til loft sikrer et flot lysindfald samt udsigt til den grønne grund. Man må virkelig sige, at huset formår at indkapsle den klassiske sommerhusstemning med de mange lyse træoverflader og beliggenheden midt i naturen, hvor I hurtigt kan integrere ude og inde ved blot at åbne en glasdør.

Jeres sommerstunder tilbringes i Dalby Huse, et attraktivt sommerhusområde lige syd for Jægerspris i smukke Hornsherred, hvor I kan glæde jer til at tilbringe tid ved badestranden ca. 250 meter fra hoveddøren eller udforske områdets naturidyl. Det er ikke helt tilfældigt, at netop dette område er så populært, for uanset hvilken naturform, man holder mest af, kan den findes i umiddelbar nærhed. Det er også muligt at dykke ned i historiske skatkamre, hvor blandt andet Svanholm Gods og Jægerspris Slot er værd at besøge, og samtidig er der bare otte kilometer til selve Jægerspris, hvor der er flere indkøbsmuligheder og en livlig bykerne.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Markvej 14B, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
26
Grund:
1320
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1983
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus