fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Funktionelle kvadratmeter i hyggelige Holm

Del bolig

Vi byder jer nu velkommen på naturskønne Als, og nærmere bestemt i landsbyen Holm, hvor der er ro og tid til at skabe en hverdag i velfungerende rammer blandt gode og ligesindede naboer. Læs med her, hvor vi præsenterer denne mulighedsrige bolig.

Vi starter i stueplan, hvor du træder indenfor via en rummelig entré med fin plads til f.eks. en bænk og et skab, så sko og jakker kan tages af og hænges pænt ad vejen, og derfra kan du bevæge dig videre ind i en fordelingsgang, som forbinder hele hjemmet. Der er her åbnet op til det veludstyrede køkken, som rummer masser af bordplads samt alt i hårde hvidevarer, og hvor den daglige madlavning tillige kan foregå med en skøn udsigt til landlig idyl. Der er ligeledes åbnet op til den store stue, som er hjemmets samlingspunkt, og her behøver du ikke bekymre dig om pladsmangel, da du uden problemer vil kunne indrette dig med både spisebord såvel som sofaer omkring den hyggelige brændeovn. Der er etableret endnu et skønt fællesrum i form af en dejlig udestue, og derudover rummer stueetagen et lyst og indretningsvenligt værelse samt et godt badeværelse med separat brus. Slutteligt er der i huset adgang til en kælderetage, der råder over et vaskerum, et værksted, en aflukket garage og ikke mindst et disponibelt rum, som har et væld af udnyttelsesmuligheder.

Huset befinder sig på en stor, grøn grund, der med en kæmpe plæne, en flot beplantning og flere udhuse giver dig masser af ekstra kvadratmeter, som du kan udfolde dine boligdrømme på. Her er der rig mulighed for at få sat gang i de grønne fingre, og den allerede dejlige have med de fine sortmalede huse er bestemt klar til, at du kan rykke ind og sætte dit eget præg på de allrede hyggelige rammer.

Beliggenheden i rolige Holm er helt i top, da du her bliver en del af et charmerende landsbymiljø, som er præget af godt naboskab, en bevidsthed omkring områdets historie og natur såvel som lokalt håndværk. Her får du også ro og fred med udsigt til en mark helt fri for bebyggelse samtidigt med, at du ikke er langt fra alle hverdagens fornødenheder og kun har fem minutters kørsel til kommunesædet Nordborg, hvor indkøb, skole, daginstitutioner, restauranter og diverse butikker alt sammen findes. Slutteligt byder nærområdet på et væld af forskellige udendørs aktiviteter, hvad end du kan lide at fiske, spille golf eller udforske spændende seværdigheder.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning


Brushøjvej 4, 6430 Nordborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
71
Grund:
1004
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus