fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Når I træder indenfor, præsenteres I for et hyggeligt hjem med træ på vægge, gulve og lofter, hvilket skaber den helt ‘rigtige’ sommerhus-atmosfære.

Del bolig


På Forchhammervej 35 udbyder vi hermed et sommerhus, hvor det hele spiller - det gælder selvfølgelig både boligen, grunden og beliggenheden. Huset står snorlige og klar til overtagelse, og det ligger roligt og privat på en stor solrig grund, hvor I kan slappe af og bare nyde tilværelsen.

Fritidshuset er bygget i 1972, og det ses tydeligt, at der løbende er lagt kræfter i istandsættelse og modernisering både inde og ude. Den 1.294 kvadratmeter store grund breder sig ud omkring huset og indbyder til hyggelige udestunder - uanset om I er til vandkamp, fodbold eller kroket, er der plads på den store græsplæne, og det vestvendte, overdækkede terrassemiljø er ideelt til afslapning og grillmiddage i aftensolens skær. Her får I med andre ord perfekte rammer om udelivet, og jeres kommende ferier og forlængede weekender vil I elske at tilbringe lige her.

Når I træder indenfor, præsenteres I for et hyggeligt hjem med træ på vægge, gulve og lofter, hvilket skaber den helt "rigtige" sommerhus-atmosfære. Huset udmærker sig med sit lysfyldte opholdsrum, og her ligger det fine og funktionelle køkken i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen, hvilket giver mulighed for samvær og hyggelige stunder. To regulære værelser står klar med gode indretningsmuligheder, og afslutningsvis venter der et badeværelse med brus.

Huset ligger i et hyggeligt og fredeligt sommerhusområde, og her er I omgivet af natur og befinder jer samtidig tæt på Nykøbing Sjælland og byens aktive handelsliv. Nykøbing Sjælland udgør Odsherreds købstad, og noget helt unikt ved denne by er, at der fra bykernen til hvide sandstrande kun er to kilometer. Byen og gågaden huser alt fra specialforretninger, tøjbutikker og teater til spisesteder og svømmehal. Derudover er der bare ti kilometer til Rørvigs Havn med ishuse og krabbefiskeri for børnene.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Forchhammervej 35, 4500 Nykøbing Sj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
50
Grund:
1294
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Simon Jespersen

Ejendomsmægler MDE simon@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus