fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Leder I efter et charmerende hjem i Vejle og omegn, så kan boligjagten nu indstilles. På Grejsdalsvej ligger der nemlig en dejlig villa på hele 227 etagemeter og venter på sine nye ejere. Her får I ikke kun en spændende bolig i velholdt stand, men også en skøn, lukket have, hvor I kan nyde tilværelsen i sommermånederne.

Glæd jer til nogle stemningsfulde stuer, der bliver sjove at indrette efter jeres ønsker og behov. Her er atmosfæren lys og indbydende, og et lækkert trægulv fylder rummene, hvor I kan møblere en separat spisestue til hverdag og fest. Køkkenet er ligeledes behageligt; det er holdt i en klassisk stil, der klæder huset, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. I entréen kan I tage trappen op til første sal, hvor I fra reposen har adgang til to værelser samt et moderniseret badeværelse med dobbelt håndvask og separat bruseniche. I finder endnu et badeværelse i den anvendelige kælderetage, som også indeholder et vaskerum og flere disponible rum.

Når sommeren er på sit højeste, får I rig mulighed for at slappe af på terrassen, der har plads til både havemøbler, grill og solsenge. Pavillonen er endnu et dejligt uderum, hvor I kan trække jer tilbage og søge lidt skygge i varmen, og dertil består haven af græsplæne, buske og bede. Bilen parkeres på behørig vis i garagen, der ligger samlet med et værksted og et disponibelt rum ved sine sider.

Her vil I bo tæt på en daginstitution, mens I heller ikke har langt til skoler og indkøbsmuligheder. Skøn natur vil også nemt kunne opsøges, og Vejle centrum er blot fem minutter væk i bil, når der er brug for specialforretninger, caféliv og kulturelle tilbud. Vejles smukke placering ved fjorden opleves bl.a. fra lystbådehavnen, ligesom I selvfølgelig også får rig mulighed for at være aktive med masser af sportsfaciliteter i byen. Befinder arbejdspladsen sig i andre dele af Trekantområdet, kan ti minutters kørsel tage jer til motorvejen, der hurtigt fører jer videre gennem det ganske land.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Grejsdalsvej 154, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
148
Grund:
783
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Salgsdirektør & ejendomsmægler, MDE rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus