fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Hyggeligt rækkehus tæt på den flotte natur med bakker og skove

Del bolig

I hyggelige Korinth nær Faaborg finder du dette klassiske rækkehus, som er oplagt til jer som leder efter et godt lokalmiljø og naturrige omgivelser. Her kan I se frem til en nem hverdag med skole, dagtilbud, indkøb, busstop og idrætshal i kvarteret. En kort cykeltur vil bringe jer til Arreskov Sø, og med bopæl i Korinth indbyder den omkringliggende natur til udflugter i de bakkede landskaber. Trænger du og familien til butiksliv og cafébesøg, kan Faaborgs fine bymidte tillige nås med 11 minutters kørsel.

I et veletableret villakvarter på Trollesvej venter dig en veldisponeret bolig med god mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen og skabe et ønskehjem for hele familien. Her bydes du velkommen af denne lyse murstensejendom med hvidmalede vinduespartier og rødt tegltag, som oprindeligt er opført i 1897. Den hyggelige OG lukket  have præsenterer sig med bede, frugttræer og en solrig terrasse såvel som plads til leg og livlig aktivitet på de grønne arealer.

Inden døre præsenterer boligen sig med pæne plankegulve og en god planløsning. Entréen leder til villaens rummelige stueareal med spisestue og dagligstue i åben forbindelse; her får du gode indretningsmuligheder, mens en brændeovn indbyder til hyggelige aftenstunder i opholdsrummet. I forbindelse med stuearealet findes et soveværelse, ligeså vel som boligens køkken, der præsenterer sig med rigelig skabsplads, flisegulv og de fornødne hårde hvidevarer foruden plads til at indrette en lille spiseafdeling, der også sikrer mulighed for samvær og konversation, mens aftensmåltiderne tilberedes. Dertil kommer et lyst flisebadeværelse med udluftningsvindue, badekar med brus og et skab til opbevaring. Slutteligt byder husets stueplan på to disponible rum, som tilgås via køkkenet og er indrettet med vaskemaskine såvel som knager og hylder til opbevaring. På første etage leder en repos til to hyggelige soveværelser med ovenlysvinduer og udsigt til aftenhimlen.

På Trollesvej 15 findes de oplagte rammer til at skabe et hjem for hele familien.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Trollesvej 15, Korinth, 5600 Faaborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
60
Grund:
522
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1897
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus