fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Det er bestemt ikke hverdag, at muligheder som denne udbydes til salg – lige her kan I nemlig blive de nye ejere af en fritidsgrund, der ligger i et eftertragtet sommerhusområde lige ved Næsby Strand

Del bolig

Det er bestemt ikke hverdag, at muligheder som denne udbydes til salg – lige her kan I nemlig blive de nye ejere af en fritidsgrund, der ligger i et eftertragtet sommerhusområde lige ved Næsby Strand og den øvrige natur, der vil skabe ideelle rammer om jeres kommende ferier og forlængede weekender.

Tæt på skøn badestrand.

Adressen er Bygvangen 8, og her venter en stor og hyggelig grund, som er klar til at blive forvandlet til jeres nye fristed. Der er tale om en koteletgrund, der på privat og fredelig vis ligger tilbagetrukket fra den lille vej, og hvilket må siges at være et stort plus. I kan udforme og bygge nøjagtigt det fritidshus, I går og drømmer om, og der er samtidig rig mulighed for at nyde solens gang henover himlen, når de lune sommerdage tilbringes under åben himmel. Lyder det ikke helt perfekt?

Omgivelserne er uden tvivl kronen på værket. I det her eftertragtede sommerhusområde hersker der nemlig en helt særlig atmosfære, der er svær ikke at forelske sig i allerede ved første besøg. Familiens yngste medlemmer kan trygt gå på jagt efter nye legekammerater, mens de voksne kan slænge sig i havemøblerne til lyden af fuglekvidder. Den lokale købmand sørger for de fornødne dagligvarer, og I vil uden tvivl glæde jer over den korte afstand til Næsby Strand, der i sommermånederne er ideel til forfriskende dukkerter, solbadning og strandtennis, mens den i de køligere måneder inviterer til lange gåture med kig over Storebælt. Området byder på familievenlige seværdigheder, der står klar til at blive udforsket, og som prikken over i’et kan I hurtigt køre til Slagelse, hvor et hyggeligt handelsliv folder sig ud.


Bygvangen 8, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Fritidsgrund
Boligareal:
0
Grund:
1206
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus