fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Arvedsvej 10 udbydes nu et dejligt fritidshus, der sikrer jer skønne ferier i rolige omgivelser samt et lækkert interiør. Ferieboligen er løbende opdateret, hvorfor I, grundet de moderne tiltag, kan spendere vinterferie, såvel som sommerferie, her. Huset er helårsanvendeligt for pensionister og andre med tilladelse. Fibernet er installeret.

Fritidshuset fordeler sig over 80 kvadratmeter og leverer jer med tre gode værelser, et badeværelse, bryggers, entré samt en stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Hjemmets knudepunkt tager sig ud i form af stuen, der i den grad byder på afslapning. Her kan I nyde udsynet til haven og samle jer omkring brændeovnen. I kan da også hurtigt komme hen og hjælpe til i køkkenet, hvilket fremstår i et utroligt lyst, åbent og tidløst design. Her er samtidig prioriteret opvaskemaskine til at gøre ferierne endnu mere behagelige. Alle værelserne rummer muligheder for, at I kan etablere flere sengepladser samt opbevare alle nødvendighederne. Lyder det ikke godt? I bryggerset er der desuden installeret vaskefaciliteter, mens overtøjet kan hænges i garderoben. De praktiske elementer har altså også været i fokus! Badeværelset er holdt i en klassisk stil med en separat bruseniche samt vindue til udluftning.

Vender I opmærksomheden mod ejendommens udendørs faciliteter, kan I drage fordel af den flisebelagte terrasse. Dette udeområde er desuden vestvendt, så I får masser af sol: Resten af haven byder på en stor græsplæne, flere buske samt skure til haveredskaberne. Alt dette kan I desuden nyde ugeneret, da haven er anlagt privat. Ejendommen er derudover præget af en overdækket terrasse, et værksted samt en carport, så I også nemt kan parkere både bil og cykler.

Feriestunderne byder også på gåture, da I har korte distancer til vandet. Her kan I gå langs Jægerspris Bugt, samt tage på ture til skoven: I kan da også tage et smut forbi Kongeegen! Jægerspris byder på alle nødvendigheder samt både kultur og caféer, så I hurtigt kan tage på udflugter. Med denne beliggenhed behøver I altså ikke mangle noget som helst, hvilket da også markeres af den korte tur til Frederikssund, hvor I kan dække behovet for shopping.

Vi glæder os til at se jer på en fremvisning.


Arvedsvej 10, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
80
Grund:
1049
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus