fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Ejendommen er fuldendt med jeres egen, vestvendte altan, der giver et behageligt udeområde. Her får I desuden et frit udsyn til områdets mange træer, der allerede nu står flot med efterårets varierende farver.

Del bolig

Med en fin stor vestvendt stue og altan allerøverst oppe fremstår denne lejlighed på 90 kvadratmeter meget lys og indbydende. Fra stuen er der direkte adgang til en stor overdækket altan med Blåbærhavens bedste udsigt, får således et frit udsyn over områdets hustage og områdets mange træer. Her har I rig mulighed for at følge med i årstidernes fascinerende farvepalette, og når dagen går på hæld, og solnedgangen melder sin ankomst, kan I se frem til at nyde og lade jer forføre af de mange flotte, farverige og finurlige aftenhimmelformationer.


Her vil I kunne se frem til og glæde jer over at stresse af til en fantastisk panoramaudsigt med en dejlig kop kaffe eller måske et køligt glas hvidvin på altanen. Fra køkkenet og det største af soveværelserne, som i øvrigt har indbyggede skabe, har I til østsiden udsigt over dejlige grønne og velholdte arealer med borde og bænke, hvor I kan sidde i eftermiddagssolen, mens børnene leger. Her har I også mulighed for at grille eller riste skumfiduser over bålpladsen. Lejligheden er beliggende i et roligt og børnevenligt område og omfatter tre soveværelser, en entré, engang, et badeværelse, et køkken, en altan og en stue.
Entréen åbner op med en nyttig garderobe, hvor I hurtigt kan komme af med overtøjet. Herfra kan I bevæge jer videre ad gangen til badeværelset, hvilket er opført i et praktisk design med plads til toiletsagerne, vindue til udluftning samt en rummelig og separat bruseniche. Badeværelset er desuden præget af fine baderumsfliser, hvilket bringer en hel del charme til rummet. Værelserne kan I udnytte til fulde med plads til de kreative sysler, arbejdslivet samt skabe til opbevaring og selvfølgelig nogle storesenge. Den gode plads gør sig ligeledes gældende i køkkenet, der desuden er opført med vaskefaciliteter. I kan med fordel forbinde køkkenet med resten af stuen, så I får skabt et åbent køkkenalrum: Eller bevare den allerede rummelige stue, som den er. Her er der nemlig masser af plads til både sofaer og et større spisebord.

Blåbærhaven finder I mange gode fællesfaciliteter lige fra swimmingpool, Selskabslokaler, Bordtennis, Workout klub, Boldbane, gode parkeringsforhold, 3 vaskerier m.m. Området byder på mange attraktive naturarealer så som eksempelvis det flotte Usserød Å projekt, marker, skov, Øresund og dermed Nivå Bugten, som byder på både fuglereservatet, parkområde, ishus, lækker badestrand samt lystbådehavn. Området byder på nem adgang til tennis, fodbold, golf, gymnastik, badminton m.v., og området byder endvidere på gode og gennemtænkte stiarealer til Kokkedalskolen, daginstitutionerne og offentligt bus forbindelser, som alle kan nås indenfor få minutter.

Velkommen til. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Blåbærhaven 21, 3. tv., 2980 Kokkedal
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
90
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus