fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Der er mange gode ting at sige om denne flot renoverede treværelses lejlighed, der har hjemme på Glarbjergvej 103. Takket være den rolige beliggenhed i kombination med lejlighedens lyse, pæne base henvender boligen sig både til singler, par

Del bolig

LYS BOLIG I ATTRAKTIVT KVARTER NÆR RANDERS BYMIDTE

Der er mange gode ting at sige om denne treværelses lejlighed, der har hjemme på Glarbjergvej 103. Takket være den rolige beliggenhed i kombination med lejlighedens lyse, pæne base henvender boligen sig både til singler, par og mindre børnefamilier, der ønsker at blive en del af et eftertragtet kvarter lidt nord for byen, hvor alt ånder fred og idyl.

Indenfor venter jer 73 velindrettede kvadratmeter, der gennemgående fremstår i en flot og velholdt stand med lyse materialer og en simpel base med mange indretningsmuligheder. Boligen beriger jer med en pæn og praktisk entré med god opbevaringsplads, to rummelige og indretningsvenlige værelser samt et stort og lyst badeværelse, holdt hvidt i hvidt og klassisk med væghængt toilet, vaskemøbel og en indbydende separat bruseniche. Hertil har I hjemmets køkken, der fremstår helt lyst, tidløst og velekviperet med gode hårde hvidevarer, inklusive vaskefaciliteter og flot belysning. Når dagens tilberedte måltid skal nydes, har I den dejlige stue, der byder på god plads til både blødt sofamøblement og et behageligt spiseområde samt opbevaring.

Alt i alt en skøn og lys bolig, der er lige til at flytte ind i, for her kan I blot læne jer tilbage og nyde den gode tilværelse. Til ejendommen hører desuden et grønt fællesareal, hvor I på lune sommerdage kan holde picnic under træerne, og skal bilen eller cyklen parkeres har I også rig mulighed for det.

Alt dette venter jer i gode omgivelser i gåafstand til velassorterede indkøbsmuligheder og med et busstoppested på Glarbjergvej når I nemt Randers’ hyggelige bymidte. Her finder I et væld af fine forretninger og spisesteder, kulturelle oplevelser og grønne parker, legepladser mm. Beliggenheden sikrer jer en nem og dejlig hverdag, hvor I kommer til at bo i et grønt og fredfyldt område med skoler, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og foreningsliv indenfor kort afstand. Også naturskønne landskaber har I indenfor rækkevidde, hvor I snildt kan nyde de nærtliggende skove nord for adressen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Glarbjergvej 103, 1., 8930 Randers NØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus