fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR OG SUPER CHARMERENDE LEJLIGHED PÅ ROLIG ADRESSE I SØBORG

Del bolig

Dette hjem er velindrettet, det er velholdt, og det har en ideel beliggenhed i Søborg. Her kommer du til at være nær både indkøb, spisesteder og fitness, og med en kort tur i bus eller på cykel kommer du nemt og hurtigt ind til Indre By.

Lejligheden råder over 48 velindrettede kvadratmeter, som du kan udfolde din kommende tilværelse på. Du bydes velkommen af hjemmets entré, som har indbyggede skabe, så der er sørget for de ideelle løsninger til garderobe. Herfra ledes du ind i hjemmets leverum, som kan indrettes med tv-stue såvel som spisestue. Rummet prydes af store og vinduespartier af nyere dato, der sørger for at skabe lys, og i den ene ende er der en afdeling til soveværelse. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse af leverummet, og det lyse køkken er indrettet med hvide nuancer og stilrene overflader. Derudover finder du et badeværelse, der er holdt i grålige toner, og som byder på eget brusebadekar.

Ejendommen er bygget i 1965, og hjemmet vidner om et velholdt hjem, som løbende er blevet renoveret. Der er bl.a. blevet lagt nye gulve, og her pynter det flotte sildebensparket særdeles i hjemmet. Derudover sikres du materialer af god kvalitet, da der er nyere hårde hvidevarer, som vil gøre hverdagen nemmere. Tilmed får du en skøn altan med i købet, og her finder du plads til en udendørs siddekrog, hvor du kan nyde solens stråler. Yderligere er der et grønt område foran ejendommen, og der er gode parkeringsmuligheder, og hvad end det er til bilen eller cyklen, skal du nok finde plads.

Med en beliggenhed på Tinghøjvej 38 kommer du til at bo i et roligt område, men med kort afstand til hverdagens fornødenheder. Der er nemlig kun få skridt til Buddinge Centret, hvor du på butikstorvet finder forskellige butikker, spisesteder og delikatesseforretninger. Her finder du også indkøb, og blot 300 meter væk finder du fitnesscenter. Tilmed er der gode forbindelser til offentlig transport, da der kun er 250 meter til Søborg Hovedgade, hvor der kører flere busser, og med offentlig transport tager det blot 35 minutter at komme til Indre By. Og hvis du trænger til en afslappende stund eller samvær med familie og venner, er der blot én kilometer til Søborg Torv, hvor du finder tiltalende butikker og caféer.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Tinghøjvej 38, 2. mf., 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
48
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus