fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG VILLA I LANDLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Med nøglerne til denne bolig kan I glæde jer til en hverdag i rolige, landlige omgivelser, hvor I samtidig har let adgang til alt det, I har brug for. Boligen er særligt velegnet til enlige og par i de fleste af livets stadier, og der er endda mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg, hvis I har specifikke ønsker og visioner for jeres kommende hjem.

På adressen præsenteres I for en hyggelig villa, der med de lyse mursten fremstår pæn og velholdt, og som indeholder en stueplan samt en kælderplan. I stueplan har I en hyggelig stue, hvor I har god plads til at indrette et sofahjørne samt en spiseplads, og her sørger brændeovnen for at skabe hygge og varme på de kolde vinterdage. Køkkenet er lyst og med alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem og bekvem som muligt. Resten af etagen byder på to gode værelser samt et fint badeværelse. Fra køkkenet kan I tilgå kælderen, der indeholder to disponible rum, et fyrrum og et rummeligt vaskerum.

Med denne bolig får I nogle skønne private udeområder, der tæller en stor, grøn have og en dejlig terrasse, hvor I ugeneret kan slappe af. Her kan I indrette med møbler, der bliver et hit, når hele familien samles til dejlige sommeraftener. Haven har pæne buske og træer, der skaber en stemningsfuld ramme i udelivet.

Vestre Landevej i Nørreballe er beliggende i en hyggelig landsby på Lolland, hvor der er plads til at leve det gode liv i landlige omgivelser. Det nærmeste supermarked har I knap 600 meter væk fra hjemmet, og både daginstitution og skole kan også nås på gåben. Som et plus til børnefamilien byder Nørreballe på et hav af idrætsliv, så hele familiens fritidsaktiviteter let kan tilgås.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Vestre Landevej 158, 4951 Nørreballe
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
88
Grund:
808
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1943
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus