fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Vi kan nu udbyde en ejendom med masser af plads og masser af muligheder. Denne landejendom fra 1903 er nemlig klar til nye ejere, så hvis I går og drømmer om at sætte helt eget præg på jeres nye hjem, eller måske bygge noget nyt op fra bund

Del bolig

Vi kan nu udbyde en ejendom med masser af plads og masser af muligheder. Denne landejendom fra 1903 er nemlig klar til nye ejere, så hvis I går og drømmer om at sætte helt eget præg på jeres nye hjem, eller måske bygge noget nyt op fra bunden på en stor og frodig grund, så tag et ekstra kig på Tønagervej 9.


Indendøre finder I her 240 kvadratmeter, som varmes op med jordvarmeanlæg, og som fordeler sig over en planløsning, der vil give plads til de fleste. Her er nemlig etableret hele fire rummelige værelser, det ene med walk-in, samt to badeværelser, som begge byder på separat brus.

I stueplan er der yderligere prioriteret et køkken-alrum samt en stor stue, og ovenpå finder I to store disponible rum, der giver jer endnu mere plads at gøre godt med. Slutteligt rummer huset et bryggers og en sauna, så I vil bestemt kunne mærke, at der lægges op til at skabe en både dejlig og praktisk tilværelse her.


Huset er en ægte projektejendom, hvor I får mange kvadratmeter for pengene, og hvor der er rig mulighed for at skabe lige netop dét, I ønsker. Om det er at opdatere huset til et idyllisk familiehjem eller rive det ned og f.eks. etablere rækkehuse på grunden. Det er op til jer. I finder ejendommen på en grøn grund, hvor plads heller ikke er en mangelvare, for her vil I disponere over 2064 kvadratmeter, der strækker sig ud over en skøn, gammel have med mange spændende planter og træer, og hvor I med fordel kan anlægge bålplads, hyggelige huler eller shelters.


Vi behøver vel ikke yderligere understrege, at I her har frie hænder, og at dette er en oplagt mulighed for både erhvervsdriftige, naturelskere eller kreative sjæle, der ønsker god plads til at udfolde sine ideer på. Beliggenheden er ligeledes ideel i Gjerlev, hvor I har gåafstand til både indkøb, den tidligere skole, som nu er aktivitetshus og dagtilbud med børnehave og dagplejernes legerum. Her hersker en ægte landsbystemning, hvor naboer hjælper hinanden, arrangementerne i forsamlingshuset blomstre og hvor hverdagen ikke behøver gå for stærkt.

Dette understøttes især af den naturskønne beliggenhed blandt marker og skov nær Østjyllands kyst, mens I samtidig kan nå større byer som Hadsund og Randers på omtrent 20 minutter i bil.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Tønagervej 9, 8983 Gjerlev J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
240
Grund:
2064
Værelser:
8
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1903
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus