fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG OG VELHOLDT TREVÆRELSES I GRØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Nu kan denne fine lejlighed fra 2001 i hyggelige Dianalund blive jeres. Her får I en beliggenhed som nabo til skoven, samtidig med at I har alt, hvad I skal bruge i hverdagen, lige ved hånden. Så er I en lille børnefamilie eller et par, der nyder livet, kan I her få et godt lokalliv i smukke omgivelser kun 15 min fra Sorø og blot en halv time fra Slagelse, Ringsted og Holbæk.

Det første, der møder os på Nybovej 12A, er den smukkeste træfacade i grå og hvide nuancer med hyggelige altaner, som er typiske for klassiske svenske træhuse. Indenfor fortsætter det lyse og friske indtryk i de velholdte rum, der alle har kig til trætoppe fra vinduerne. Lejlighedens 100 kvadratmeter er velindrettede med en god planløsning, og fra den rummelige gang er der adgang til alle resterende rum. I får her to fine soveværelser med indbyggede skabe samt et disponibelt rum, så der er god mulighed for at indrette jer, lige som I har brug for, om I ønsker børneværelse, hobbyrum eller hjemmekontor.

Hjertet i boligen er det store rum, hvor køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, og hvor der er god plads til både spisebordet og hjørnesofaen. Fra stuen er der adgang til en skøn overdækket altan, der ligger ud til ejendommens fælles grønne områder, hvor I kan nyde en god kop kaffe med udsigt til himlen og træernes skiftende farvespil. Bevæger vi os ind igen, så finder vi et køkken i et tidløst design med hvide overflader, mørke bordplader og praktiske fliser over køkkenbordet, og med alt i hårde hvidevarer samt rigeligt bord- og skabsplads har hjemmekokken gode rammer at udfolde sig i. Sidst men ikke mindst er der det rummelige badeværelse med separat brus og ekstra skabsplads i et lyst og moderne design.

Ejendommen ligger centralt i Dianalund med station, dagligvareindkøb, børnepasning og skole indenfor en kilometer. Dianalund har desuden meget at byde på med et hyggeligt lokalmiljø, der blandt meget andet inkluderer et bibliotek, et bageri samt Dianalundcentret, der har et bredt udvalg af butikker. Som nabo til Bøgeskoven kommer I ikke til at mangle hyggelige gåture, og fra stationen går der direkte bus til både Sorø og Slagelse. Disse kan sammen med Ringsted nås på under en halv time i bil, og fra Sorø kan E20 tage jer direkte til både København og Fyn. Alt i alt en dejlig bolig for både pendleren og pensionisten, der ønsker et hyggeligt lokalmiljø i grønne omgivelser.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Nybovej 12A, 1., 4293 Dianalund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
100
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2001
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus