fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Diernæs Strandby 13 udbyder vi nu et ægte fristed, der ligger tæt på strand og natur; men langt fra hverdagens stress og jag. Allerede ved første øjekast emmer fritidshuset af charme og sjæl, og det vil uden tvivl udgøre et helt perfekt sted for jeres kommende ferier såvel som forlængede weekender hele året rundt.


Det her hyggelige fritidshus har den helt rigtige sommerhus-stemning over sig. Indendøre kan I brede jer på 78 veludnyttede kvadratmeter, og allerede ved ankomst til adressen møder I udearealerne, der er guld værd i de lune måneder. Matriklen fordeler sig over 803 kvadratmeter, og den er anlagt både med carport, redskabsrum og en fantastisk have, hvor den grønne beplantning næsten passer sig selv - I kan hejse Dannebrog i den høje flagstang og bare læne jer tilbage i havemøblerne og nyde tilværelsen. Hvis I har små børn i familien, er der selvfølgelig god plads til alt lige fra vandkamp til fodboldspil.


Når I træder ind over dørtærsklen, præsenteres I for det charmerende og autentiske indre, hvor I selvfølgelig kan sætte jeres eget præg, hvis I ønsker det. I opholdsrummet kombineres køkkenet, spisestuen og dagligstuen, hvilket giver plads og mulighed for samvær og hygge, og der er videre afsæt til endnu en hyggelig stue med udgang til det overdækkede terrassemiljø. Planløsningen byder ligeledes på to gode værelser, et badeværelse og et bryggers med vaskefaciliteter, hvilket må siges at være utrolig praktisk.


Beliggenheden og omgivelserne er uden tvivl kronen på værket. Diernæs Strandby er et hyggeligt og trygt sommerhusområde, der lægger sig i første parket til kyststrækningen og stranden - fra adressen er der således ikke mere end 5 minutter ned til vandet, og de hede sommerdage inviterer således til solbadning, forfriskende dukkerter og afslapning i skønne rammer. De omkringliggende byer huser fine handlemuligheder, og området byder på et hav af aktiviteter for hele familien.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Diernæs Strandby 13, 6100 Haderslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
78
Grund:
803
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1966/1997
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus