fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT VILLA MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

Del bolig

På en blind og fredfyldt villavej venter denne store bolig, der giver jer et indbydende indre såvel som ydre med bl.a. nyere tag og vinduer. Når I ankommer til adressen, vil I straks blive mødt af den hyggelige atmosfære, som nabolaget byder på, for her er rolige veje, grøn beplantning og naboer nær. Velkommen til Skovlunden 51.

Omkring huset har I en skøn og rummelig have, der giver jer et græsgrønt areal at nyde tilværelsen på med både sandkasse, skur og værksted. Her er træer, bede og buske og hele haven omkranses af en velbeplantet hæk, der sørger for hygge og privatliv. Langs villaen har I en træterrasse, både med og uden overdække, således I er sikret en god udendørsplads nærmest uanset vejret.

Indenfor udfolder de 184 kvadratmeter sig flot. Her får I hele seks værelser at gå på opdagelse i; det ene endda i forlængelse af et praktisk walk-in. Dertil kommer en pæn fordelingsgang, der leder jer ud i villaens rum, herunder husets store badeværelse, der ses med bruseniche og god skabsplads. Udover badeværelset, som tilgås via fordelingsgangen, rummer huset også et gæstetoilet, der desuden byder på opbevaringsplads og vaskefaciliteter. 

Huset dateres til 1976, men er sidenhen tilbygget, hvor stue, soveværelse og walk-in er tilføjet planløsningen. Villaen fremstår i en flot stand og er løbende moderniseret, hvilket giver jer et pænt og opdateret hjem, der er lige til at flytte ind i.

Det samme gælder i boligens store alrum, der ligger i forlængelse af den tilbyggede opholdsstue, og som fungerer som husets naturlige samlingspunkt. Køkkenet fremstår pænt og tidløst i en lys og klassisk stil, der indbyder til kulinariske udfoldelser med alt i hårde hvidevarer. I har kig til en hyggelig spiseplads med brændeovn, og træder I ind i stuen, oplever I en dejlig loftshøjde samt et skønt lysindfald fra det brede vindues- og dørparti, som giver jer adgang til den delvist overdækkede terrasse. 

Vil I nyde jeres nærområde, er der rig mulighed for det, for I kommer til at bo i et stille villakvarter, der tilmed er særdeles børnevenligt. I har nemlig masser af naturskønne skovområder og vidtstrakte marker lige omkring jer, hvor det er oplagt at tage på udflugt sammen. Og så finder I alt fra skole og pasningsmuligheder til dagligvareforretninger, kirke og togstation i Thyregod, der ligger blot få hundrede meter fra hjemmet. Derudover har I blot 10 minutters kørsel til Give og 30 minutter til Vejle.

Alt i alt en tryg og rolig beliggenhed, ideel til familien i alle størrelser. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Skovlunden 51, 7323 Give
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
184
Grund:
900
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Salgsdirektør & ejendomsmægler, MDE rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus