fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT FRITIDSHUS MED CHARME I NATURRIGT OMRÅDE

Del bolig

Drømmer I om et dejligt fritidshus med charmerende detaljer, hvor I kan vågne op 200 meter fra den smukke natur ved Præstø fjord, til området ved Feddet Strand? Så er Tjørnevænget 11 ganske sikkert sagen. Her får I nemlig et fint og hyggeligt fritidshus, der er beliggende i et naturskønt område. Velkommen til!


Når I ankommer på adressen bliver I mødt af et dejligt, blåt hus, der står flot frem på grunden og er omkranset af grøn natur. Haven er indbydende og uforstyrret med et lille terrasseareal foran huset, hvor det vil være oplagt at drikke morgenkaffen til fuglekvidder. Træder I indenfor venter jer et charmerende, lille fritidshus, hvor de træbeklædte vægge og lofter tilfører den helt rette sommerhusstemning.

Fritidshuset giver jer 44 veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig over en fin entré, et lyst badeværelse med alle nødvendigheder, inklusive separat bruseniche, samt et stort og behageligt soveværelse. Her er der plads til hele fire sovepladser og dertil opbevaring, således hele familien kan overnatte i huset. Der er ligeledes 3 udhuse, hvor af 1 af dem er med strøm.

Ved siden af har I sommerhusets hjerte, det hyggelige alrum, der kombinerer opholdsstue med køkken og spiseområde. Køkkenet fremstår fint og velholdt og byder på alt, hvad I skal bruge, og det fine kig mod resten af rummet drager, ligesom de store vinduespartier med et helt grønt kig. 

Alt i alt får I et virkelig hyggeligt fristed, der emmer af lige dele ro og samvær, og som tilmed byder på en grøn have og en naturrig placering, ligeledes har sælger indhegnet baghaven, så hunden eller børnene trygt og frit kan færdes i haven. 

For også beliggenheden er i top, da I får sommerhus i et pragtfuldt område tæt på Præstø Fjord. Jeres fritidshus er velplaceret midt i mellem Faxe og Præstø, hvorfor I har rig mulighed for gode indkøbsmuligheder samt den helt rette sommerhusstemning med ishuse og dejlige spisesteder. I området er der desuden gode muligheder for sejlsport, for golf, for talrige gå- og løbeture og ja, blot for at nyde livet i de dejlige, naturskønne omgivelser, som omkranser huset.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Tjørnevænget 11, 4640 Faxe
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
44
Grund:
794
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus