fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! OPLAGT FAMILIEVILLA MED STOR GRUND

Del bolig

OPLAGT FAMILIEVILLA MED STOR GRUND

Velkommen til denne store og veludnyttede villa beliggende i Bylderup-Bov, som slår på sin praktiske planløsning indvendigt og udendørsarealer, der grænser op til den danske natur. Her får I glæde af et velbevaret hus med plads til hele familien.

Indendøre venter jer 135 veldisponerede kvadratmeter, der begynder i boligens entré med plads til overtøj og siddebænk, hvorfra I har tilgang til en elegant stue en suite. Smukke trægulve og en brændeovn er at finde i den første stue, mens der i den næste er brede vinduespartier og godt med gulvplads, så I kan implementere spise- og sofaafdeling.

Fra stuen er der adgang til et funktionelt og pænt køkkenområde med køkkenlåger i lyse nuancer, og bevæger I jer videre, finder I et stort soveværelse med indbyggede skabe. Værelsets placering gør det til en oplagt forældreafdeling, da de resterende tre soveværelser er beliggende i den anden ende af boligen, men ikke desto mindre fremtræder de lige så pæne og rummelige, som det første.

Planløsningen byder desuden på en stor gang, hvor der også er fornuftige kvadratmeter at gøre brug af, og ved siden af gangen finder I et stort bryggers med hårde hvidevarer i form af fryser, vaskemaskine samt indbyggede skabe med plads til yderligere opbevaring. Til sidst er der også et stort badeværelse med brusekabine.

Ejendommen er opført i 1920, og udenfor venter jer en stor grund med plads til at boltre sig i græsset, og som ovenikøbet er omkranset af hække og bede, hvilket sikrer jer private omgivelser til at værne om privatlivet. Her kan familie såvel som gæster nyde godt af masser af plads, hvad end det er til sneboldskamp om vinteren eller udendørsarrangementer i sommerhalvåret.

Ikke langt fra jeres kommende hjem finder I både busstoppested og skoletilbud til børn, mens der er masser af indkøbsmuligheder at gå på jagt i i Bylderup-Bov, som er beliggende cirka 8 minutters kørsel fra adressen. Til slut er I omgivet af naturskønne omgivelser, der byder på både skov og grønne marker så langt øjet rækker, så I får en blød kombination af idyl og civilisation.

Lad jer endelig ikke vente længere end højst nødvendigt, for her er tale om en oplagt villa til hele familien. Velkommen til jeres kommende hjem.
Rens Bygade 12, 6372 Bylderup-Bov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
1535
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus