fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! I disse tider kan man næsten ikke gå på boligjagt uden at have altan som et vigtigt kriterie - og heldigvis for det, når vi tager lejligheden på Geelskovparken 10 i nærmere øjesyn.

Del bolig

I disse tider kan man næsten ikke gå på boligjagt uden at have altan som et vigtigt kriterie - og heldigvis for det, når vi tager lejligheden på Geelskovparken 10 i nærmere øjesyn. Her venter nemlig en altan i boligens fulde bredde, så man får virkelig meget plads udendørs, alt imens selve planløsningen er optimal og alle elementer fremstår tidløse.

Man træder ind i en aflang entré med god plads til at hænge overtøjet fra sig, før turen fortsætter ind i den rummelige stue. Dette lokale får sit gode lysindfald fra de store vinduespartier mod sydøst, og da køkkenet ligger i naturlig forlængelse, skabes der en intuitiv sammenhæng rummene imellem. Mens selve stuen er nem at indrette med f.eks. sofa, spisebord, skrivebord og nips, står køkkenet ganske klassisk med elementer langs to sider, alle de nødvendige hårde hvidevarer og hvide fronter. Her er tilmed god skabsplads, så selv kaffestel og køkkenmaskiner kan få plads.

Stuen åbner direkte ud mod altanen, der som nævnt fungerer som et ekstra udendørs rum takket være sin gode størrelse. Her er tilmed en flot udsigt over grønne arealer og træer, og holder man af blomster, kan de nemt plantes i krukker og altankasser i rå mængder.

Lejligheden råder selvfølgelig også over et rigtig godt soveværelse, ligesom der også findes et nydeligt flisebadeværelse med stort badeværelsesmøbel og separat brus.

Ejendommen byder ikke blot på gode rammer om tilværelsen i lejlighederne alene - her er også gode parkeringsforhold og grønne fællesarealer. Men som adressen antyder, er der noget andet, der er mere nærliggende at fokusere på, nemlig Geel Skov, som ligger direkte bag ejendommen og åbner sig op med grønne vidder under trækronerne. Har man mere brug for en tur til byen end en tur i skoven, er der også råd for det. Man kan cykle til både Virum og Holte på 10-15 minutter, og herfra tager S-toget én videre mod København K, hvis man da ikke vil gå på opdagelse i de mange butikker, der ligger rundt omkring.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Geelskovparken 10, 1., 2830 Virum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 71 99 98 91

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus