fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! På adressen Nyhøjen 111 finder I et nydeligt rækkehus, der fordeler sig over to plan. Hjemmet befinder sig i et roligt område tæt på både skole, daginstitutioner og natur.

Del bolig

På adressen Nyhøjen 111 finder I et nydeligt rækkehus, der fordeler sig over to plan. Hjemmet befinder sig i et roligt område tæt på både skole, daginstitutioner og natur.

Rækkehusets to plan består af i alt tre soveværelser, entré, bryggers, badeværelse, disponibelt rum, repos, et mindre kælderrum samt et køkken, der ligger i åben forbindelse med spisestuen. Hjemmet er altså optimalt udnyttet, hvilket allerede viser sig fra entréen af. Denne ligger i god forbindelse med bryggerset, så I nemt kan etablere en nyttig garderobe samt gøre brug af vaskefaciliteterne og den ekstra fryser. Køkkenet er udstyret med alle nødvendigheder samt god arbejdsplads, og så kan I ellers hurtigt bevæge jer hen i sofaen eller omkring spisebordet. Grundet de store vinduespartier får I samtidig et smukt lysindfald, der skaber en behagelig atmosfære. Lyder det ikke skønt?

Førstesalens værelser rummer alle muligheder for at imødekomme de individuelle behov for hobbyer og arbejdsplads, mens det disponible rum, med fordel, kan indrettes som en ekstra garderobe. På denne etage finder I også badeværelset, hvilket er holdt i et tidløst design. Rummet er desuden opført med en stor, separat bruseniche, masser af plads samt et vindue til udluftning.

I kan benytte kælderrummet til opbevaring af hobbyelementerne, eller hvad I ellers kan finde på, mens haven og den overdækkede terrasse er forbeholdt afslapning og hygge. Da terrassen er sydvendt, kan I glæde jer over de mange solrige stunder, som I kan få her. Resten af haven er anlagt med fine bede, og så er den ugeneret, så I kan få lov at sidde i ro og fred.

Med denne placering kommer I aldrig til at mangle hverdagens nødvendigheder, om det er indkøb, offentlig transport eller skole og daginstitutioner. Området er desuden præget af stisystemer, så I sikkert kan bevæge jer rundt. Ønsker I at gå nogle afstressende ture, har I kun en kilometer til vandet, mens Discgolfparken ligeledes er super hyggelig. Er det det større bymiljø, der kalder, befinder I jer kun 10 kilometer fra Odense, hvor et summende caféliv og kultur i massevis er at finde.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Nyhøjen 111, 5330 Munkebo
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
104
Grund:
149
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus