fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

På en central adresse i grønne omgivelser finder I denne lyse og rummelige lejlighed, der står klar til at danne rammen om jeres fremtidige hjem. Prikken over i'et er boligens store og uforstyrrede altan, der udgør en sand oase sommeren igennem. Velkommen til Dalvangsvej 1, en andelsboligforening med særdeles god økonomi og høj friværdi. 

I får adresse i en velholdt ejendom fra 1985, der er omkranset af et grønt og solrigt areal at nyde tilværelsen på. Og træder I indenfor i boligen, vil I opleve en lejlighed i rigtig pæn og velpasset stand hele vejen rundt. De 79 kvadratmeter er veldisponerede og giver jer først og fremmest en stor og indbydende entré med masser af opbevaringsplads, og herfra har I to klassiske værelser, der er nemme at indrette. Det ene værelse giver jer endda god, indbygget skabsplads. Jeres badeværelse er ligeledes i super flot stand med lyse, velvalgte elementer, separat bruseniche og vaskefaciliteter.

Lejlighedens samlingspunkt er det store, behagelige alrum, der forener stue med køkken og spiseområde. Her er fint lysindfald, imødekommende kvadratmeter og så fremstår køkkenet pænt og velpasset i en tidløs tone med alt i hårde hvidevarer. Udgangen mod altanen drager, og herude finder I et rummeligt areal med god plads til altanmøbler og beplantning, mens I med rette kan nyde den frie udsigt over himmel og tage.

Også området omkring boligen kan I se frem til, da I får glæde af et dejligt nærmiljø med mange muligheder. Først og fremmest har I blot 500 meter til Byparken og Glostrup Park Sø, hvilket giver jer et skønt areal året rundt og især på de lune sommerdage. Lejligheden ligger desuden med nærhed til Glostrups mange fristelser i form af forretninger, spisesteder og velassorterede indkøbsmuligheder. I har nemlig blot få hundrede meter til Hovedvejen, hvor I finder et hyggeligt og summende byliv, mens Glostrup Shoppingcenter ligger omtrent en kilometer for boligen. Her finder I endnu flere forretninger samt månedlige arrangementer. I samme omfang har stationen, hvorfra S-toget kører jer til Københavns Hovedbanegård på bare 22 minutter, hvilket må siges at være ideelt for dig, som har din dagligdag inde i byen. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at der er ganske kort til motorvejen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Dalvangsvej 1, 1. tv., 2600 Glostrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
79
Grund:
2947
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1985
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus