fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! UTROLIG VELDHOLD ANDELSBOLIG I VIRKELIG GOD FORENING

Del bolig

Den skønne lille Andelsbolig og  ligger rolige og fredelige omgivelser, med blot 15 minutter fra Odense C. Her ligger den blandt flere legepladser, og skønne grønne områder. Kort fra Andelsboligen findes flere skoler, daginstitutioner og adskillige indkøbsmuligheder. Skal du eksempelvis til og fra arbejde, ligger motorvejsnettet blot 6 minutter mod nord. Andelen ligger i en virkelig sund forening og dette kan tydeligt ses med den meget lave månedlige betaling til foreningen. 

Andelsboligen er fordelt på 92 velindrettede kvm, i 3 niveauer. Fra den overdækkede carport er der seperat indgang til boligens praktiske bryggers. Her er der masser af skabsplads og godt rum til vaskefaciliteter. Den anden indgang fører direkte ind til entréen der ligger i åben forbindelse til bryggers. Fra entréen ligger badeværelset på højre hånd, der er udstyret med gulvvarme. Ligefor fører trappen til de 2 resterende niveau’er.

Træder du de få trin nedad befinder du dig i hjertet af boligen. Den store stue er i åben forbindelse med et nyt moderne køkken. Køkkenet er Nettoline fra august 2019, i stilrent design, med grebsfrie låger og masser af skabsplads.

Hele stuens plan er fornyet med nye flotte gulve i 2019. Charmen fra stuen kommer i høj grad fra den fantastiske glas-kanarp, som giver det smukkeste lysindfald. Herfra er der direkte udgang til den lille private have, med en delt trappe til foreningens private græsområde.

Ovenpå findes 2 gode værelser med 3 indbyggede skabe mellem.


Vi glæder os til at byde jer indenfor på en fremvisning. 


Flintagerløkken 71, 5250 Odense SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
92
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1987
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus