fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ATTRAKTIV ANDELSBOLIG MED ALTAN PÅ GOD ADRESSE I LYNGBY!

Del bolig

Nu udbyder vi en toværelses andelslejlighed på 58 kvadratmeter til salg - det ideelle match for DTU-studerende, der ønsker en hyggelig base tæt på studiemiljøet. Boligen er kort fortalt veldisponeret og overtagelsesklar, og den skal uden tvivl opleves med egne øjne.

Adressen er Lyngvej 17, st, th, og her befinder vi os på en lille, lukket boliglomme, hvor det kun er beboerne, der færdes. Lejlighedens placering i stueetagen gør den velegnet til køberen i alle aldre, og den ligger således også i første parket til andelsforeningens grønne fællesarealer, som giver plads til både afslapning og aktiviteter. Vi kan desuden oplyse, at der også er gode parkeringsfaciliteter.

Lejligheden fremtræder klassisk med trægulve, hvidmalede vægge og lofter samt gode vinduespartier, der sikrer et naturligt lysindfald - dette understøttes blot af det faktum, at der er god luft til nærmeste udsigt, hvorfor der er udsigt over de grønne arealer. Boligen indeholder en entré, et tidløst badeværelse med terrazzogulv, god bruseplads og udluftningsvindue, et funktionelt køkken i tidløst design med bl.a. vaskemaskine og mulighed for spisekrog, et østvendt soveværelse samt en vestvendt stue med gode indretningsmuligheder. Det er endda fra stuen, der er udgang til altanen, der er indrammet af glas - i de kolde måneder fungerer den altså som udestue, mens du i sommermånederne kan skyde glasset til side og nyde den friske luft.

I kort gåafstand fra boligen har du både købmand, spisesteder og småforretninger, og med få minutter til DTU, er det her den ideelle placering for studerende eller undervisere. 1,1 kilometer fra hoveddøren ligger Lyngby Storcenter, og som ‘naboer’ hertil venter både Magasin og Lyngby Hovedgade, der fungerer som to absolutte hotspots. Lyngby Station gør det nemt for pendleren at komme omkring, og i bil kan man også hurtigt koble sig på motorvejen.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Lyngvej 17, ST. th., 2800 Kongens Lyngby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
58
Grund:
5089
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 71 99 98 91

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus