fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Toftevænge 10 har vi nu fornøjelsen af at udbyde et dejligt og lyst hjem tæt på skov og strand, og med gode muligheder for at sætte sit eget præg.

Murstenshuset i to etager er bygget på skrånende terræn og tilbyder således direkte ind- og udgang i to niveauer. Øverst får I et fantastisk lysindfald og en skøn udsigt fra husets køkkenalrum over jeres store naturgrund, ligesom husets svalegang i praksis fungerer som sydvendt altan i hele husets længderetning. Desuden findes her to gode indflytningsklare værelser, mens badeværelse og trappen til husets nedre niveau fremstår ufærdigt men forberedt til istandsættelse. På husets nederste etage findes to værelser, et badeværelse, separat toilet, forbindelsesgang i åben forbindelse til haven, samt et disponibelt rum indrettet som værksted, også med egen udgang til haven. Og så findes ejendommens lukkede garage også her, i niveau med haven og med egen indkørsel.

Husets store naturgrund med engareal er passet med respekt for stedets rige biodiversitet. Haven er dyrket med mange forskellige grøntsager, urter og bærbuske, klargjort til sommerens høst. Boligen er tilkoblet billig fjernvarme, og her er mulighed for flexbolig-løsning, hvis man skulle ønske det.

Ørsted by byder på mangt og meget. Her er alle hverdagens nødvendigheder at finde, det gælder indkøb, skole og børnehave. Fritidslivet kan ligeledes tilpasses med diverse sports- og kulturtilbud, oplev f.eks. Ørsted Biograf, Ørsted Kro (et kultur- og foreningshus), skulpturparken og legepladsen. Inden for kun en halv times kørsel findes desuden Randers og Nationalparken Mols Bjerge. Alt i alt en rummelig bolig med utrolig mange muligheder i skønne omgivelser.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Toftevænge 10, 8950 Ørsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
86
Grund:
8206
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus