fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Roligt beliggende i Skibby ligger dette rækkehus, der med sin indbydende disponering er særdeles velegnet til børnefamilier, som leder efter et hjem i en fredelig by i smukke Hornsherred.

Hvis I gerne vil kalde Midtbanevej 19 jeres hjem, får I et klassisk murstenrækkehus i to etager fra 2007 med flisebelagt forhave og skur for enden af en blind vej – I er derfor garanteret en hverdag i trygge omgivelser. Dertil får I også en fin have omhegnet af hæk og vestvendt terrasse belagt med fliser, hvor I er garanteret sol den sidste halvdel af dagen.

Indenfor venter jer 94 velindrettede kvadratmeter fordelt på stueplan og førstesal. I stueplan får I en rummelig entré med plads til at hænge overtøjet og stille skoene væk, et toilet samt stue- og køkken-alrum. Oppe ad kvartspringstrappen har I hjemmets private afdeling med tre værelser i gode størrelser med skabsplads samt badeværelse.

Køkkenet er moderne med et stilrent look i hvidt og sort udstyret med alt i hårde hvidevarer. Stuens areal åbner op for mange indretningsmuligheder med både plads til tv-stue med sofaarrangement og spisebord, hvor hele familien kan samles om et måltid – og så er der åbent fra køkken til stuerum, så samtalen kan fortsætte, når maden skal tilberedes. De store vinduer og glasdøren sørger for et godt lysindfald i rummet, hvilket giver husets samlingspunkt et varmt og hjemligt udtryk. De moderne, rene linjer i sort og hvid fortsætter ud på begge husets badeværelser; nedenunder i et flot flisegulv i skakternsmønster og ovenpå med bruseniche, vaske- og tørrefaciliteter og godt med opbevaringsplads. Som en bonus har det ene soveværelse en hems, som kun kan blive en succes hos børnene.

Med denne beliggenhed har I det hele inden for en kort afstand; skole, institutioner, bus, idrætsklub, Netto, Meny og en Rema 1000 på vej, og så har I også en hyggelig bymidte med butikker og gode takeaway-muligheder samt den lokale biograf – alt sammen inden for behørig afstand. Børnene kan derfor komme i skole, børnehave eller til fodbold på ganske få minutter. Derudover kan I nå landevejen på et par minutter og derfra også hurtigt nå motorvejsnettet, hvor I har adgang til Frederikssund, Holbæk og Roskilde som andre større byer, I vender mod.


Midtbanevej 19, 4050 Skibby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
94
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus