fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Kom og få naturen som nabo. Hvis I er til en naturrig kulisse, så er det altså nu, at I skal vende alle sanserne mod Jernaldermarken 82. Det her er et rækkehus placeret fredeligt i udkanten af Trekroner.

Del bolig

Kom og få naturen som nabo.

Hvis I er til en naturrig kulisse, så er det altså nu, at I skal vende alle sanserne mod Jernaldermarken 82. Her er et rækkehus i bofællesskabet Langhusene placeret fredeligt i udkanten af Trekroner - et hjem, der er bygget lige til den moderne families behov og ønsker.

Mod syd har I udsigt til det rolige skovbryn - variationen med årstidernes skiften bliver aldrig kedelig.

Hele underetagen udgør jeres fælles opholdsrammer, hvor køkken-alrum og stue i realiteten smelter sammen, og så er der direkte adgang til varmen, brisen og udsynet over alt det grønne fra terrassedøren og det store vinduesparti i hele husets bredde. Etagen indeholder også badeværelse med brus, samt entré og et stort opbevaringsrum under trappen.

På første sal finder I fire gode værelser - to mod nord, og to mod syd. De sydvendte værelser har altan, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over skovbrynet. Her er også endnu et badeværelse med brus og vaskemaskine.

Bofællesskabet Langhusene er et velfungerende bofællesskab i det attraktive og børnevenlige område Trekroner. Her vil I bo tæt på naturen med adgang til mange stier, marker, dyr og søer. Bofællesskabet består af i alt 16 børnefamilier med både store og små børn. Fællesskabet byder på hyggelige aktiviteter såsom mulighed for fællesspisninger, fester, møder, brætspil, strikkeklub, ølbrygning, syværksted og meget mere. Det store fælleshus kan også benyttes til familiens egne store mærkedage som for eksempel barnedåb, konfirmationer og fødselsdage. Der er også et fælles værksted med alskens værktøj, samt en 3D-printer. I fælleshuset er der også et gæsteværelse til venner og svigerforældre, espressomaskine, vaskesøjle og øl-tappehane. Det ydre fællesareal omfatter legeområder, shelter, bålplads og køkkenhave. Skoler, indkøbsmuligheder og institutioner også inden for nær rækkevidde. Endvidere er der faciliteter for opladning af elbiler.

I befinder jer i et område, hvor de grønne pletter og de hyggelige, snoede stisystemer har fået lov til at spille en prominent rolle. I og børnene kan således både gå og cykle sikkert rundt i det naturskønne område, og børnehaven ligger i kort gåafstand fra boligen. Resten kan I let nå på cykel, både når vi taler om skole, indkøb og naturligvis stationen: Pendleren kan se frem til en kort cykeltur i meget flotte omgivelser ind til Trekroner Station, som kan fragte dig videre til København H på blot 25 minutter.

Bestil en fremvisning nu og kom selv og se hvad vi taler om

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Jernaldermarken 82, Himmelev, 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
132
Grund:
111
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2013
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus