fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Ikke langt fra Vordingborg finder I adressen Klarskovvej 39, hvor vi nu har fornøjelsen af at udbyde en byggegrund, der er beliggende i et roligt område med få naboer.

Del bolig

Ikke langt fra Vordingborg finder I adressen Klarskovvej 39, hvor vi nu har fornøjelsen af at udbyde en byggegrund, der er beliggende i et roligt område med få naboer.

Her kan I skabe lige præcis det hjem, som I kunne ønske jer, om det er familien eller parret, der ønsker masser af plads. Med udsigten ud over markerne er der samtidig ideelle forudsætninger for at kreere et dejligt udeliv, hvor I kan anlægge en skøn solterrasse. Jeres fremtidige hjem behøver ikke mangle noget som helst og kan altså skræddersys til jeres specifikke behov.

Dette rolige område kommer til at understøtte en tryg hverdag med afslappende gåture, mens I har rige muligheder for at dyrke diverse fritidsaktiviteter i området. Der går samtidig gode buslinjer ikke langt fra adressen, så I hurtigt kan komme ind til Vordingborgs mange tilbud, om det så er fine butikker, dagligvarer eller skole og gymnasium.

Området understøtter samtidig de naturlige rammer, hvor I kan nyde weekendudflugter til Avnø Naturcenter eller ture til stranden.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Klarskovvej 39, 4760 Vordingborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Helårsgrund
Boligareal:
0
Grund:
1547
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus