fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne lejlighed der fordeler sig over både stue, køkken, to soveværelser, badeværelse og entré. Her er altså den perfekte lejlighed til parret med eller uden børn, de to roomies eller singlen.

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne overraskende store lejlighed, der fordeler sig over både stue, køkken, to soveværelser, badeværelse og entré. Her er altså den perfekte lejlighed til parret med eller uden børn, de to roomies eller singlen. Kom med indenfor, og se lejlighedens mange goder.

I træder ind i entréen og bliver mødt af en god rummelighed, der garanterer jer plads til overtøjet. Herfra kan I nemt bevæge jer videre ind på badeværelset, hvor flere, praktiske elementer er skjult i en flot pakkeløsning, for dette badeværelse er nemlig moderniseret i et imponerende design med marmorfliser, smarte opbevaringsløsninger og en stor, separat bruseniche, der giver jer skønne detaljer som rainshower og vindue til udluftning. Køkkenet præsenterer sig i en klassisk stil, hvor der er prioriteret fine skabe til alle køkkenredskaberne samt optimal arbejdsplads, så I nemt kan kokkerere hverdagsmåltiderne eller bage lækre kager til gæsterne. Selve stuen rummer muligheder for at etablere jer med både sofa og spisebord, så I nemt kan samles og dyrke kvalitetstiden. Vender I opmærksomheden mod hjemmets værelser, kan I, igen, drage fordel af den ordentlige rummelighed, der har sørget for veldisponerede indbyggede skabe og store vinduer.

Fra stuen kan I bevæge jer ud på jeres egen, private altan med markise, der giver jer et fint skue til de grønne arealer nedenfor ejendommen. Her kan I hurtigt sætte jer og nyde eftermiddagskaffen i solens skær, mens udeområderne ikke stopper her, for ejendommen giver jer også hele det store græsareal til rådighed, mens I nemt kan parkere cyklerne ude foran bygningen eller i kælderen. Tilmed gode parkeringsforhold foran ejendommen. 

Caféer, offentlig transport, forskellige skoler, daginstitutioner og dagligvarebutikker er aldrig langt fra jer med denne beliggenhed, hvor I også hurtigt kan nyde de grønne stier, der fletter sig ind i hinanden. Gåture omkring Vestvolden og Utterslev Mose kan ligeledes nemt finde sted og med den hurtige tur indtil Hovedstaden, kommer I altså ikke til at mangle noget her.

Det er tilladt at holde husdyr - må ikke bruges til udlejning jf. foreningens vedtægter. 

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Pilegårdsvej 32, st.. tv., 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 71 99 98 91

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus