fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

CHARMERENDE FRITIDSHUS TÆT PÅ VANDET

Skal dette skønne fritidshus danne ramme om nærvær og kvalitetstid for jer de næste mange år frem?

Velkommen indenfor på adressen Åhusene 32. Her venter jer mange gode stunder med venner og familie, og vandet ligger i gåafstand herfra.

Træd ind i den rummelige entré og videre ind i den indbydende stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her rammes I øjeblikkeligt af den lune atmosfære båret af trægulvene og de rolige farver på væggen. Det er her, at I på regnvejrsdage kan samle familien og hygge jer. Huset rummer også to gode værelser. Selvom sommerhusstemningen i dette hus er til at tage og føle på, er der også plads til luksus og velvære. Det lyse badeværelse er indrettet med gulvvarme, separat brus og gode vaskefaciliteter. Derudover er det store jacuzzi umuligt at overse, så trænger du til at slappe af og komme helt ned i gear, er der rig mulighed for det. Ejendommen er bygget i 1961, men har gennem årene fået flere opdateringer og fremstår i dag i rigtig fin stand. Fra stuen kan I åbne op til husets dejlige terrasse.

I haven finder I også et orangeri med plads til planter og samtaler om stort og småt. Hermed får I et ekstra uderum, der fungerer som en hyggelig oase. Derudover råder huset over en stor, grøn have.

Fritidshuset ligger i et trygt lokalsamfund, der indbyder til skovture og friske gåture. En kort cykeltur bringer jer til badebroen på få minutter, og så er det bare at hoppe i bølgen blå. Indkøbsmuligheder finder I blot fem minutters køretur væk til enten Ejby eller Kirke Hyllinge.

Med nøglerne til Åhusene 32 får I altså et dejligt fritidshus med masser af mindeværdige oplevelser i vente.


Åhusene 32, Ejby, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
80
Grund:
820
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1961/2011
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus