fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Nu byder vi velkommen til denne smukke og indbydende lejlighed på Åløkkevej 36 i Vanløse. Her venter jer en skøn bolig på 51 kvadratmeter, der spreder sig fordelagtigt ud, så I får helt optimale og delevenlige løsninger.

I bliver som det første budt velkommen i den lyse fordelingsentré. Her kan I hænge overtøjet, før I bevæger jer videre i resten af boligen. Lige fremme er køkkenet placeret med en moderne og stilfuld indretning og med både vaskemaskine og opvasker. De hvide, grebsfrie moduler sørger for opbevaringen, imens den træfarvede bordplade spreder sig ud med god plads til madlavningen. Flisebadeværelset optimerer også pladsen på bedste vis med toilet, brus og vask. Det samme gør sig gældende for de to sidste rum: stuen og soveværelset. De befinder sig med næsten samme størrelse og med pæne ensartede gulve, imens stuen har udgang til en dejlig sydvestvendt altan, så I hurtigt kan trække udenfor, når vejret er til det.

Ejendommen, I flytter ind i, blev opført i 1937 og står flot med rød murstensfacade og tag. Bygningen vinkler sig desuden om en hyggelig gård med grønne arealer fyldt med græs, træer og borde-bænkesæt, så I også kan nyde de solrige stunder her. foran og omkring ejendommen er det tilmed supernemt at finde en p-plads til bilen. 

I kommer til at bo med nem gåafstand til alle hverdagens gøremål. I er ikke langt fra hverken indkøb, spisesteder eller offentlig transport med både Flintholm og Grøndal Station lige ved hånden, så I enten kan tage tog, bus eller metro. Derudover har I kun ti minutters gang til Grøndalsparkens grønne område med stisystemer og bænke, og når de større indkøb skal klares, kan I også nemt tage til Kronen, hvor forskellige butikker og caféer venter. Og som prikken over i’et kan I nemt komme ind til København K med bare 20 minutter på cykel.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Åløkkevej 36, 1. th., 2720 Vanløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
51
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 71 99 98 91

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus