fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! IMPONERENDE VELHOLDT FAMILIEVILLA MED DIREKTE ADGANG TIL DE GRØNNE OMRÅDER

Del bolig

Velkommen til Markvænget 83, hvor en skøn, indbydende og moderne villa nu venter jer. Boligen fordeler sig over 162 kvm med en generelt veldisponeret rummelighed, så familien særligt kan føle sig hjemme og fordele sig over egne soveværelser og fine fællesrum.

Helt overordnet får I fire soveværelser, to badeværelser, entré, bryggers, stue og køkkenalrum til rådighed, hvor en gennemgående lys og velholdt indretning venter jer. I starter med at kaste blikket på hjemmets fællesrum, da stue og køkkenalrum er forbundet af fine, franske dobbeltdøre, og I dermed er garanteret nem bevægelse mellem hverdagens kokkerering og afslapningen. Disse store opholdssteder giver jer alle forudsætninger for at udsmykke, lige som I kunne tænke jer, mens I ellers bare kan nyde de velholdte materialer og det flotte lysindfald.

Rummeligheden er helt klart i fokus i dette hjem, hvilket yderligere demonstreres på soveværelserne; her er der plads til senge, skriveborde, skabe og ellers bare at skabe nogle behagelige rum til hvert enkelt familiemedlem. Vender I opmærksomheden mod bryggerset, kan også praktikaliteterne komme til deres ret, da her er udstyret med vaskefaciliteter og skabe til diverse hobbyelementer. Begge badeværelser kan ligeledes understøtte familielivet med separate brusenicher, så hverdagen altså kan akkommoderes lige såvel som fritidslivet.

Ejendommen består af flere glimrende faciliteter, hvor I bliver budt på et dejligt terrassemiljø, der endda er overdækket. Herudover får I en robust dobbeltgarage, hvor transportmidlerne selvfølgelig kan parkeres i sikkerhed, mens der også er ideelle forudsætninger for at etablere et godt værksted. Et skur står også til rådighed, så haveredskaberne nemt kan gemmes af vejen. Resten af haven er nem at holde, mens der i de forskellige kroge er skabt køkkenhave og anlagt fine blomsterbede.

Med bare 900 m til skole og daginstitution tiltales børnefamilien igen, hvor de rolige omgivelser sikrer jer et trygt hverdagsliv og som lidt ekstra ligger haven direkte op af de grønne fælles arealer. Lokalområdet byder samtidig på fine gåture langs markerne, mens Toftlund er udstyret med gode dagligvarebutikker, bager og diverse fritidstilbud. Derudover kan I nyde naturen, der er at finde i Toftlund Skov.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Markvænget 83, 6520 Toftlund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
162
Grund:
1135
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2000
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus