fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE FRITIDSHUS FRA 2004 EN SMULE NORD FOR HVIDE SANDE

Del bolig

Anker Eskildsens Vej 3L Ligger i hjertet af Nr. Lyngvig og med kig til Nr. Lyngvig fyr. Her får du et rigtigt fristed – og hvis vil du slippe for at slå græs og tænke på al udvendig vedligeholdelse, så kik med her. Et fritidshus med status af ejerlejlighed hvor det eneste du skal tænke på er at slappe af. Ejerforeningen er yderst veldreven, og i fællesudgifterne indgår bl.a. forsikringer, udvendig vedligeholdelse af tag og facader, døre og vinduer (vinduer mod syd er skiftet i 2019), græsslåning samt vedligehold af de skønne fællesarealer. Ejerforeningen andrager i alt 20 huse. Her er 68 m2 fordelt på stue/køkken/alrum som har loft til kip og et meget flot lysindfald. Som ekstra opvarmningskilde er der en brændeovn fra 2020. Gulvvarme i badeværelset. Der er 3 værelser og yderligere en stor hems, hvor der også er mulighed for flere sovepladser. Badeværelset, som er rummeligt, har hjørnespabad, bruseniche samt vaskemaskine. Huset fremstår nymalet indvendig og med nyere møbler. På 2 sider af huset er der skønne træterrasser, så du altid kan finde et sted hvor der er læ, og en plads i solen. Til husene hører et hyggeligt fællesområde med bl.a. legeplads, en kajak og et fælles skur til foreningens haveredskaber. Alle udenoms arealer holdes meget pænt vedlige af ejerforeningen. Huset er ikke tilmeldt udlejning, men der er gode muligheder, hvis dette ønskes. Området er beliggende mellem Hvide Sande (ca. 5 km dertil) og Søndervig (ca. 8 km dertil) så du er tæt på en masse aktiviteter: Lalandia, svømmehal, golfbaner og et væld af restauranter samt fiskeforretninger. Via stisystemer lige uden for huset, kommer du ned til en lille hyggelig fiske- og lystbådehavn - Nr. Lyngvig Havn. Du er således tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Fra huset har du ca. 350 m. til Ringkøbing Fjord, samt ca. 1.000 m. til Vesterhavet.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Anker Eskildsens Vej 3L, 6960 Hvide Sande
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2004
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus