fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Slå dørene op for Falkevej 11, 2. en dejlig, lys og indbydende lejlighed, der ikke mangler noget som helst. Lejligheden er gennemgående præget af en elegant og simplistisk stil, der understøttes af imponerende plankegulve, pudset murværk, egen altan og modernitet, hvor der har været behov for det.


Den rummelige entré viser sig fra bedste side med en nyttig entré, og herfra kan I allerede værdsætte den minimalistiske indretning, der gør det nemt og oplagt for jer at skabe et hjem, hvor I kan slappe af i en behagelig atmosfære. Badeværelset er opført med fokus på kvalitet og langtidsholdbarhed, mens der selvfølgelig er prioriteret både separat bruseniche og plads til toiletsagerne. Vender I opmærksomheden mod det moderne køkken, kan I glæde jer over de kvalitetsrige vaskefaciliteter, den ideelle arbejdsplads og de lækre elementer, der nemt kan gemme alle køkkenredskaberne. Grundet den åbne forbindelse kan I herfra hurtigt bevæge jer hen omkring spisebordet eller slænge jer i sofaen og ellers bare værdsætte den ro, der kan skabes her. Ud over stuen, der er forbundet med køkkenet, får I yderligere en stue og et værelse, hvoraf begge kan indrettes som soverum, skulle der være behov for det. Gennemgående er lejligheden udstyret med skabe til opbevaring, så heller ikke det kommer til at mangle.


I kan hurtigt bevæge jer ud på den skønne altan, der bringer jer dejlige stunder og frisk luft. Ejendommen er samtidig velholdt og kommer med et grønt gårdmiljø, hvor I kan nyde roen og ellers snakke med venlige naboer. Herfra kan I hurtigt bevæge jer ud i området, hvor offentlig transport og dagligvarebutikker viser sig nærmest lige ude foran hoveddøren. Derudover byder naturområdet omkring Fredericia Vold sig bare 500 meter fra hjemmet, så I samtidig kan komme ud på afstressende gåture når som helst. Resten af Fredericia er samtidig udstyret med et væld af oplevelser, butikker og meget, meget mere.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Falkevej 11, 2., 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
84
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1927
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus