fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Nu udbydes dette charmerende byrækkehus med en central placering i Fredericias spændende midtby; og med en så god planløsning og et hyggeligt, solrigt udeareal vil selv også den kræsne køber kunne finde sig til rette.


Her får I en grund på 303 kvm og Indendørs venter jer hele 196 etagemeter fordelt på  fire plan. Stueplan kommer med to værelser en suite, et mindre køkken samt et badeværelse med stort kar. Førstesalen består af én åben afdeling med stue, spisestue og køkken. Øverst oppe finder I endnu to værelser og et badeværelse, alt imens kælderen rummer tre disponible rum. Som I allerede her vil kunne bemærke, vil denne bolig kunne tilgodese tilværelsen hos både den store børnefamilie og det pladskrævende par; og takket være de to køkkener er der mulighed for enten at bo flere generationer sammen eller leje stueplan ud. Rækkehuset er gennemgående lyst og indbydende med mange kvalitative og velvalgte elementer, der med sikkerhed vil følge jer flere gode år endnu. Både på stue- og første plan er der højt til loft, og derudover finder i reposer med mange anvendelsesmuligheder. Til huset disponerer I over muret værksted med tegltag, og et gammelt lysthus helt bag i haven.


Jeres kommende hjem præsenterer sig som et klassisk byhus, hvor den rødmurede facade og de hvidrammede dannebrogsvinduer falder i flot hak med den omkringliggende arkitektur. Fra forsiden har I adgang til gaden, hvor der er mulighed for at parkere både bil og cykel efter først til mølle-princippet, alt imens bagsiden åbner op for et grønt og hyggeligt havemiljø. Her får børnefamilien rig mulighed for at udfolde sig med både havearbejde og leg. Den store vestvendte balkon på 1.sal indbyder dels til hyggelige grillaftener og dels til fordybelse i den unikke panoramaudsigt over dele af det gamle Fredericia.


Med en adresse på Dronningensgade 24 bliver det næsten ikke mere centralt i Fredericia. Her har I nem adgang til alt det skønne, byen tilbyder med både de praktiske fornødenheder i form af skole, institution og indkøb, alt imens området også rummer mange kulturtilbud. Det står jer frit for at tage en tur ned gennem de forskellige gader, hvor I med 10 minutter til fods er i centrum og gågader med gode spisesteder og hyggelige butikker venter jer. Fra ejendommen er der blot 5 minutters gang til dejlig "blå" badestrand med legeplads og fine motionsredskaber, og kun 150 m til det historiske, naturskønne voldanlæg. 


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Dronningensgade 24, 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
144
Grund:
303
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1904
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Salgsdirektør & ejendomsmægler, MDE rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus