fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

    Dagens fremvisning går til Gyvelvej i Roskilde, hvor vi har fornøjelsen af at præsentere jer for denne unikke ende lejlighed placeret øverst med super flot lysindfald. Lejligheden er på hele 82 kvm og har 2 toiletter og er derfor oplagt som dele bolig for studiekammeraterne, praktisk til parret eller passende til den pladskrævende enkeltperson. Planløsningen er attraktiv, da den netop tilgodeser et bredt købersegment og det vil I også straks opleve, når I begiver jer indenfor. Et fint gangareal står for at uddelegere vejen til de resterende rum, og lejligheden byder ydermere på to regulære værelser, hvoraf det ene har et stort vinduesparti, alt imens det andet værelse kan prale med rig skabsplads til den store garderobe. Venner og familie kan samles i stuen, der både fungerer som spise- og opholdsstue, og udover gæstetoilet er der et fuldt møbleret badeværelse med toilet, vask, separat bruseniche og udluftningsvindue. Enkelt og tidløse køkken med morgensol, der er praktisk indrettet med alle fornødne hårde hvidevarer samt god opbevaringsplads i skabe og skuffer. Lejligheden har fået installeret fibernet. Ejendommen er fra 1962, og de tilhørende udearealer kan I godt begynde at glæde jer til; foran bygningen er der nemlig anlagt store, grønne arealer, hvor det er muligt at slappe af, holde picnic eller dyste i forskellige aktiviteter. Til de lidt mere rolige, men lune aftener kan I også benytte jer af de fælles bord-/bænkesæt, hvor buske og træer sørger for læ og hygge. I kælderen er der vaske og tørre muligheder inklusiv hobbyrum og cyklekælder. Gyvelvej placerer sig helt ugeneret i Roskilde, og på trods af en rolig beliggenhed, befinder I jer tæt på alt, hvad I skulle få brug for til hverdagen. I nærområdet finder I både forskellige indkøbsmuligheder og flere spisesteder, som forkæler smagssansen og sindet i de travle hverdage. Flytter den enlige forældre ind med sit barn, er der omtrent 800 meter til nærmeste skole, og der er da også flere fritidsaktiviteter i nærområdet med fodboldklub eller Roskilde Badene. I kan cykle eller gå til Roskilde Centrum på få minutter, og naturen venter ligeledes inden for et par minutter.  
Gyvelvej 9, 2. tv., 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
82
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus