fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

  Du har nu chancen for at overtage en lejlighed, som sørger for rolige omgivelser såvel som en bynær placering i Hammerum Hernings østlige. Adressen er Nyvænget 11, og her kan du flytte ind i en bolig, der er lys og kan opfylde behovene for både singlen og parret samt giver dig adgang til en nyere renoveret overdækket altan, der blot sætter prikken over i’et. Ejendommen er opført i 1970 og opdateret i 2010 med IKEA-Køkken og i 2016 med opdateret træ/aluvinduer samt et stilrent badeværelse. Når du lukker døren op, vil en lys og enkel indretning åbenbare sig for dig. Denne starter i en entré, hvor pladsen er veludnyttet med praktisk indbygget skabsplads. Fortsætter du ligeud, mødes du af boligens køkken, der blender naturligt sammen med stuen, således at du i højere grad får følelsen af ét samlet opholdsrum. Selve stuen fremviser sig desuden med rammer, som er ideelle, når det kommer til at skabe et leverum med både sofaarrangement og spiseområde. Du kan yderligere indrette dig på et værelse, imens badeværelset præsenterer sig med en god størrelse. Kvadratmeterne fortsætter ud på en vestvendt, overdækket altan, som du oplagt kan dekorere med en siddeplads og farverige blomsterkasser. Som beboer i den gule murstensejendom fra 1970 kan du ligeledes gøre brug af det hyggelige, grønne fællesareal, der venter lige uden for hoveddøren. Med andre ord er der rig mulighed for at få glæde af solens stråler og den friske luft, uden du behøver at bevæge dig langt væk. Dog er det også værd at udforske dine omgivelser. Du får nemlig fordelen af at bo på i rolige omgivelser på et boligvænge i Hammerum lidt udenfor bylivet som udfolder sig i Herning. Nærområdet byder på takeaway-muligheder og indkøb i en afstand af cirka 300 meter samt Hammerum St. blot en anelse længere væk som køre til Ikast og ind til Herning man er også i gåafstand til idrætstilbud. Derudover vil 20 min. på cyklen eller 10 min. i bilen føre dig ind mod midten af Herning, hvor der ikke mangler stemningsfulde cafeer og spisesteder, og undervejs kan du gøre stop ved HerningCentret. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.  
Nyvænget 11, 1. mf., 7400 Herning
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
50
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus