fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Velkommen til Odense NV og et dejligt hjem, der præsenterer sig i form af et skønt etplansrækkehus, hvor den lille børnefamilie eller parret hurtigt kan føle sig hjemme.

Ejendommen præsenterer sig med en grøn forhave og gode muligheder for at parkere bilen, hvor et udhus fremstår utroligt brugbar og samtidig giver plads til et mindre værksted. De resterende udeområder består af en veletableret og lukket have, hvor sirligt anlagte blomsterbede og brostensbelagte områder imponerer. Her kan I nyde de solrige dage, mens et overdækket terrasseområde giver jer et helt perfekt område til grillaftenerne.

Hjemmets indre er gjort af entré, bryggers, to værelser, disponibelt rum, badeværelse, sauna, gang og en stor stue, der er åbent forbundet med køkken og spisestue. Grundet både entré, bryggers og gangareal er der skabt en god balance mellem opholdsrum og plads til det praktiske, hvor et godt flow samtidig er prioriteret. Bryggerset er udstyret med kvalitetsrige vaskefaciliteter, håndvask, skabe og endda et ekstra bruserrum, mens selve badeværelset fremstår yderst brugbart og moderne i et strømlinet design; og da I har et tilstødende saunarum hvor der kan nydes et glas vin og udsigten til den hyggelige lukket have. Med andre ord kommer I ikke til at mangle selv luksuriøse elementer i hverdagen. Køkkenet er holdt i samme, simplistiske design, der overlader hverdagens og festernes måltider til behagelige arbejdsomgivelser. Herfra kan I desuden uden problemer bevæge jer til og fra stue, så kvalitetstiden rigtigt kan dyrkes. De store stuerum inviterer til afslapning og plads til spisebord og sofa, så I altså bare kan nyde livet. Begge værelser fremstår ligeledes indretningsvenlige, mens I kan indrette dem begge som soverum eller eventuelt etablere et kontor eller krearum.

Fra adressen udspænder sig skønne, rekreative områder, hvor stisystemer kan føre jer sikkert til det hele. Er det legeplads, skole, daginstitutioner, Næsby Hallerne eller de tillokkende skove, Snapind Skov og Åløkke Skov, der kalder, kan I gøre brug af det hele; og tilmed nyde det i fulde drag. Den offentlige transport præsenterer sig også med optimale forbindelser, mens I hurtigt kan hoppe på cyklerne og cykle de kun ti minutter til Odense Havnebad, hvorfra I nemt kan lade jer føre videre ind mod centrum.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Præstegårdsvænget 17, 5210 Odense NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
98
Grund:
243
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus