fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELDISPONERET ETPLANSRÆKKEHUS CENTRALT I FÅREVEJLE

Del bolig


Velkommen til Søvej 12D i Fårevejle - en ejendom med enormt potentiale og rig mulighed for at skabe jeres helt eget drømmehjem. Dette autentiske rækkehus, fyldt med karakter, venter nemlig spændt på den rette køber til at foretage den nødvendige renovering og istandsættelse, så ejendommen kan få pustet nyt liv i sig.
 
Boligens 78 kvadratmeter byder på en gennemtænkt planløsning, der allerede har sat rammerne for et hjem fuld af hygge og funktionalitet. Huset fordeler sig over to værelser, et praktisk bryggers, et badeværelse, et køkken-alrum og en indbydende stue. Fra stuen er der adgang til den overdækkede terrasse, som inviterer til mange hyggelige stunder.
 
Potentialet i denne bolig er betydelig, og vi tør godt love, at I her kan skabe et hjem, der er skræddersyet efter jeres ønsker og visioner. For eksempel er det oplagt at forene køkken-alrummet og stuen for at skabe et stort, åbent opholdsrum, hvor der er plads til både nærvær og samvær. Derudover kan vi fremhæve, at rækkehuset er ideelt for både unge førstegangskøbere og ægteparret med udeboende børn, der søger et projekt, de kan sætte deres eget præg på.
 
Den overskuelige grund omfatter et skur og en vestvendt baghave med overdækket terrasse. Her kan I nyde de lange, lyse sommeraftener og skabe mange uforglemmelige minder. Og vender vi blikket mod omgivelserne, skal I bestemt heller ikke indgå nogen kompromiser, for her får I en ideel kombination af idyl og praktik. Fårevejle huser nemlig alt lige fra station, take-away og småbutikker til daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Her er I samtidig tæt på Odsherred enormt smukke natur, men I har samtidig kort afstand til større byer som Kalundborg og Holbæk. Denne ejendom tilbyder det bedste fra begge verdener - et roligt og naturskønt nabolag med nem adgang til byens faciliteter og muligheder.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
 
 
 
Søvej 12D, 4540 Fårevejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus med ejerlejlighedsstatus
Boligareal:
78
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus