fbpx
Plantegning Zoom

HUSCOMPAGNIET-VILLA FULD AF TILVALG I FØRSTE PARKET TIL MARKER

Del bolig

Skal I bo naturskønt og fredeligt i det sydlige Helsinge – én af Nordsjællands perler? Så er det måske dette helt nye HusCompagniet-hus, der stod færdig i nytåret 2022/-23, som kan huse hele jeres familie; børnefamilien såvel som jer, der i det hele taget ønsker et lyst, moderne og vedligeholdelsesfrit hjem.Villaen er opført i kvalitetsmaterialer, og der er mange luksustilvalg at glæde sig over – herunder ekstra loftshøjde, akustiklofter, jordvarme, indbyggede skabe, eksklusivt interiør fra Schmidt og ekstra høje vinduer. Der er med andre ord skruet helt op for luksus i hverdagen. Lyset og luften de dobbelte ovenlysvinduer og det allergivenlige Genvex-anlæg betoner yderligere følelsen af luksus. Hertil er der også centralstøvsuger. Boligens 183 kvm udfolder sig på en entré med tilstødende bryggers, en værelsesafdeling med et badeværelse og tre værelser, hvoraf I også har mulighed for at have kontor i ét – og så tilsmiles I med jeres helt egen forældreafdeling bestående af soveværelse, walk-through og badeværelse med fritstående badekar. Resten af arealerne udgør et stort køkken-alrum med videre afsæt til såvel opholdsstuen som terrassen. Køkkenet disponerer endvidere over en hyggelig alkove, og det er ikke svært at forestille sig samværet lige her under de dobbelte ovenlysvinduer og loft til kip såvel som i stuen med kig ud gennem det store sansevindue. Til sidst gemmer huset også på et stort loftrum med ekstra meget opbevaringsplads.Den formfuldendte villa står på en 1.022 kvm stor grund i bunden af en attraktiv, ny udstykning. Den grænser op til marker, hvor I kan se heste græsse i det fri. Tilstødende villaen har I en stor fliseterrasse, der snor sig rundt både mod syd, sydvest og vest, og herudover byder grunden på græsplæne og en stor carport med skur. Som en bonus medfølger den ti års fulde byggeforsikring hos HusCompagniet.Grænsende direkte op til marker er det lukkede område fredeligt og børnevenligt. Jeres fremtidige nærmiljø bliver dejligt trygt med gode naboer, og hertil er der både gode skoler og mange grønne områder tæt på. Samtidig med det rolige udgangspunkt er der kort vej til Helsinge og motorvejen mod både Hillerød og København.Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Ammendrup Park 141, Helsinge, 3200 Helsinge
Pris:
5.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
183
Grund:
1022
Værelser:
5
Energimærke:
A2020
Bygget/ombygget:
2022
Ejerudgift pr. md.
1.918 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus