fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT, LYS OG MULIGHEDSRIG VILLA I VIVILD

Del bolig

VELHOLDT, LYS OG MULIGHEDSRIG VILLA I VIVILD
 
I Vivild på Midtjylland udbydes denne fine 70’er-villa, hvis klassiske og mulighedsrige planløsning henvender sig til et bredt købersegment. Den henvender sig desuden til jer, der ønsker at bosætte jer i en hyggelig by med nem adgang til både markrige vidder samt stranden og vandet.
 
Med en adresse på Solhøj 5 bosætter I jer på et lukket vænge i et hyggeligt parcelhuskvarter. Her har I desuden nem adgang til alle hverdagens fornødenheder, hvor både skole, institution, fodboldbane og indkøb ligger inden for en overskuelig rækkevidde af hoveddøren. Byen omringes desuden af åbne markarealer, og stranden og vandet kan findes blot en kort køretur herfra.
 
Så snart I drejer af ved matriklen, vil den rummelige grund åbenbare sig for jeres øjne. Her finder I villaen, som er opført i 1974 med en tidstypisk facade samt et større græsareal med havehus. I forlængelse af boligen kommer desuden hele to terrasser, hvorfra udelivet nemt og bekvemt kan nydes, samt en praktisk carport med plads til bilen. Størstedelen af matriklen omringes slutteligt af hække og træer, således at I kan nyde udelivet uden forstyrrelser.
 
Boligens kvadratmeter fordeler sig på tre værelser, en rummelig vinkelstue, et køkken, et bryggers, et badeværelse med badekar, et gæstetoilet samt et længere og entré- og gangareal, der agerer som det forbindende led mellem de forskellige afdelinger. Hjemmet er flot vedligeholdt med gedigent inventar, der vil kunne følge jer flere år endnu. Det bærer præg af opføresesårets retrostil, som kan beskues både i køkkenet, på badeværelset og på gæstetoilettet; og denne stil kan I vælge at beholde, men der er ligeledes gode muligheder for at renovere og modernisere alt efter ønske og behov. Det kan være alt fra udskiftning af inventaret til hele ændringer i planløsningen, hvor I blandt andet kan åbne op mellem køkkenet og stuen, således at I får et fint og samlende køkken-alrum. Her har sælger allerede taget hul på bylden og fået malet væggene hvide, klar til overtagelse.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Solhøj 5, 8961 Allingåbro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
1273
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus