fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Kildebakkerne 24 udbyder vi nu en velplaceret og solrig fritidsgrund til salg. Det her er altså en unik mulighed for jer, der ønsker at bygge og skræddersy jeres kommende sommerhus nøjagtigt efter jeres behov. Geoteknisk rapport foreligger allerede.

Ja, det kan godt være svært at finde et hus, der opfylder hele familiens krav - så det at bygge nyt kan vise sig at være den perfekte løsning. Denne grund er 1.201 kvadratmeter stor, og der er dermed god plads til at bygge lige nøjagtigt det sted, I har i tankerne. Uanset om det skal være et fristed, hvor I kan dyrke tosomheden, eller om det skal være et sted, hvor der er plads til hele familien og overnattende gæster.

Grunden ligger langt nede på Kildebakkerne - langt fra Frederikssundsvej - og her får I rolige og hyggelige rammer om jeres kommende ferier og forlængede weekender. Det allerbedste ved denne beliggenhed er uden tvivl den korte afstand til stranden; det tager vitterligt ikke mere end få minutter at gå ned til vandet, og her vil I elske at tilbringe solskinsdagene med forfriskende dukkerter, vandsport og solbadning, mens de yngste familiemedlemmer kan bygge sandslotte og fange krabber. Med denne placering er I også kun en kort bil- eller cykeltur fra Ølsted, som bl.a. huser SuperBrugsen, Netto og togstation med direkte forbindelser mod Hillerød og Hundested, hvilket gør det nemt for jer, der ikke har bil. Prikken over i’et er uden tvivl det faktum, at området byder på fantastisk natur, som bare venter på at blive udforsket.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Kildebakkerne 24, 3310 Ølsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Fritidsgrund
Boligareal:
0
Grund:
1201
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus