fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LANDLIG EJENDOM MED GOD RUMFORDELING

Del bolig

Vi udbyder nu denne veldisponerede ejendom, der byder på lyse og indretningsvenlige rum og placerer sig på en stor og naturrig grund. Her får I landlige og idylliske omgivelser samt mulighed for at sætte jeres eget præg på den frodige grund og det allerede velfungerende hus. Bilerne kan I parkere på gårdspladsen, hvorfra mulighederne breder sig ud med de 4.619 kvadratmeter, der nu kan blive jeres.
 
Der er nemlig masser af plads til at etablere ideelle rammer for udeliv med køkkenhave, bålplads, shelter, terrasse og legeplads. Grunden ligger i hvert fald helt uforstyrret med en skøn udsigt til træer og marker, så udgangspunktet for en rolig tilværelse er på plads. Indenfor venter der ydermere gode forhold. I træder ind til et stort og dejligt køkken-alrum med en lækker stue med flere opholdszoner og mange indretningsmuligheder, hvorfra der er åbnet op til et veludstyret køkken. I får dertil et stort og brugbart gangareal, hvor I kan etablere kontorplads eller legeområde, mens tre værelser, et disponibelt rum og et kæmpe badeværelse med hjørnespa og separat bruseniche fuldender boligen.
 
Slutteligt når vi beliggenheden, der naturligvis er rolig. Her har I nemlig ingen tætliggende naboer, og I kan derfor få en fredelig hverdag med naturen helt tæt på med skov og sø i nærområdet såvel som under fem kilometer til Vesterhavets imponerende kyst. Det idylliske udgangspunkt bliver blot endnu bedre, idet praktikken også er i orden. Fra adressen er der blot tre kilometer til nærmeste indkøb, mens Bredebro giver jer både skole, dagtilbud og forskellige fritidsaktiviteter bare 10 minutters kørsel væk.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Skast 89, 6261 Bredebro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
4619
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1780/2002
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus