fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOVÆRELSES LEJLIGHED I ROLIGT KVARTER

Del bolig

Er du studerende, single eller kommer du med vedhæng i form af din bedre halvdel, kan du glæde dig over en skøn boligmulighed, for lige nu udbyder vi en pæn indflytningsklar toværelses lejlighed i Odenses Søhuskvarter.
 
Det er en pæn toværelses lejlighed, som venter på Æbleparken 160. Her får du hjemme i et etagebyggeri fra 1974. Omgivet af tætte trætoppe, er bebyggelsen ideelt placeret i rolige omgivelser, mens grønne græsplæner danner gode rammer om sommerdagene. Det er i enden af svalegangen, at vi finder det, der kan blive din nye hoveddør. Boligen tager sin begyndelse i entreen, hvor skoene kan smides og jakken pakkes væk i skabet, før du bevæger dig videre ind i boligen. Entréen giver afsæt til et brusebadeværelse til højre samt et pænt nyt køkken med nye hvidevarer. I den rummelige stue lader store, vestvendte vinduespartier et flot lysindfald vælde ind, og grundet rummets aflange form, lader det sig helt naturligt indrette med sofaarrangement i den ene ende og spisebord i den anden. Lejligheden afsluttes af et regulært værelse med skabsplads. Som en lille bonus finder du en vestvendt udestue, så du på de varme dage kan åbne op og rigtigt invitere milde briser indenfor. Til ejendommen hører fællesvaskeri og pulterrum i kælderen. Du bosætter dig i Søhus i den nordlige del af Odense. Området er præget af hyggelige villaveje og grønne områder, og du kan glæde dig over kun 350 meter til det nærmeste supermarked. Blot 18 minutter på cykel tager dig til Odense C, hvor butikker, museer, biografer og caféer ligger pakket ind i spændende arkitektur på brolagte stræder - og er du studerende, kan du komme til SDU på en halv times tid.
Æbleparken 160, st.., 5270 Odense N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus