fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT SOMMERHUS SKØNT PLACERET NÆR VESTERHAVET

Del bolig

Sæt kursen mod det nordvestlige Jylland, hvor vi udbyder et velholdt sommerhus på en 1.250 m2 stor grund. Her går feriestemning og moderne interiør hånd i hånd, men prikken over i’et må være den naturskønne beliggenhed og korte afstand til stranden.
 
Sinnesvej 25 er det perfekte sted at tilbringe somrene og de forlængede weekender. Her får I 59 veldisponerede m2 med en god fordeling mellem samværet og det private. Mod syd danner køkken, spisestue og dagligstue ét stort, lyst fællesrum, så samtalen kan flyde fra køkkenbordet og over til sofaen. Fra stuen kan I nyde udsigten ud over bakkerne, og om aftenen kan I tænde op i brændeovnen og hygge foran flammerne. Køkkenet står med strømlinet design og er udstyret med alt i form af hårde hvidevarer - herunder også vaskemaskine så tilværelsen bliver lidt nemmere. De rene linjer fortsætter ud på et pænt badeværelse med bl.a. væghængt vaskemøbel og toilet. Huset afrundes med tre gode værelser, hvor store vinduespartier garanterer et dejligt lysindfald.
 
Fritidshuset stod færdigt i 1977 og er opført i en klassisk sommerhusstil med en mørkebrun træfacade, hvide døre og vinduer samt græs på taget. Stuen giver udgang til en stor, sydvendt træterrasse, der svøber sig hele vejen rundt om boligen. I kan altså følge solens bane hele dagen, og når det regner, kan I søge ind under overdækket. Ydermere giver det skønne terrassemiljø jer plads til både at indrette med loungemøbler og udendørsspiseareal, og så kan vi også nævne, at der er et udendørs spabad. Hele huset er gennenrenoveret i 2018, efterisolering af vægge og loft, alle vinduer, døre, gulve, vægge, elinstallationer, gulvvarme, badeværelse og værelser er helt opdateret til dagens standarder. 
 
I kan nyde masser af privatliv på den kuperede grund, for I placerer jer for enden af en lukket vej med dejlig, stor afstand til naboerne. Nærområdet tilbyder grønne stisystemer, der danner de ideelle rammer for løbe- og vandreture, og ellers kan I gå eller cykle få minutter ned til stranden, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert i Vesterhavet. I kan også tilbringe stunderne i Kettrup Bjerge eller gå på opdagelse i bunkeren, og når det kommer til dagligdagens praktikaliteter, kan det gode vejnet bringe jer til de nærliggende byer Saltum og Løkken, hvor I finder flere supermarkeder. Og som en ekstra bonus er der under 20 min. kørsel til Fårup Sommerland.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Sinnesvej 25, Kettrup, 9480 Løkken
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
59
Grund:
1250
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus